Kiedy on nie pisze :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy on nie pisze :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Misiapysia89 (2022-03-24 10:45:07)

Temat: Kiedy on nie pisze :)

Witajcie.

Mam jedna sprawe. Poznalam fajnego goscia na jednym z portali jezykowych. Pisalismy do siebie bardzo krotko bo tylko 2 tyg ae odrazu bylo fajne flow. Pisalismy sobie dlugie eseje i na prawde pomyslalam wow sa jeszcze fajni goscie na tym swiecie! Ja mam 33 lata on 35, oboje wolni. On wyjechal teraz do pracy do innego kraju. Napisal mi ze napisze jak tylko doleci no i juz nie napisal. Minely dopiero 4 dni wiem ze to nie za dlugo, ale jest czasami online wchodzi na chwile na portal ale no nic nie pisze. Pomyslalam ze kogos tam ma ale on jest w Rosji na koncu swiata prawie pod Chinami na totalnym pustkowiu.
Wiem to smieszne wszystko troche ale pomyslalam ze napisze tutaj. Nie chce sie narzucac i do niego pisac skoro trzy razy powtorzyl ze odezwie sie jak tylko doleci do biura. Wrrrrr.....Umowilismy sie na kawe jak tylko wroci do swojego kraju (nie jest z Polski) a ja sie do jego kraju przeprowadzam i chcialam tam poznac nowych ludzi na tym portalu. On jest zafascynowany Polska i polskim jezykiem, ja w jego jezyku mowie perfekcyjnie jestem dwujezyczna. To bylo takie wow z obydwu stron, z jego bo poznal Polke ktora jest otwarta i mowi w jego jezyku, bo narzekal ze ciezko mu sie pisalo z Polkami byly dosc zamkniete, a z mojej bo ktos chce uczyc sie polskiego i interesuje sie moim krajem. (Moj poprzedni maz mial to w pupsku i na niczym mu nie zalezalo..)

Bezsensu jest troche ten internet. Jak tu poznac ludzi..tinder jest beznadziejny wiekszosc kolesi chce tylko jednego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy on nie pisze :)

Na początku to każdy wydaje się super czy to poznany w realu czy w sieci, dlatego nie wkręcaj się za bardzo, dopóki nie będziesz w stanie mu zaufać, a zawsze też wskazane jest ograniczone zaufanie. Za dużo och i ach... A praktycznie go nie znasz.
Być może nie ma tam zasięgu gdzie jest, dlatego na razie wrzuć na luz wink

3

wieka napisał/a:

Na początku to każdy wydaje się super czy to poznany w realu czy w sieci, dlatego nie wkręcaj się za bardzo, dopóki nie będziesz w stanie mu zaufać, a zawsze też wskazane jest ograniczone zaufanie. Za dużo och i ach... A praktycznie go nie znasz.
Być może nie ma tam zasięgu gdzie jest, dlatego na razie wrzuć na luz wink

Jest zasieg bo pojawia sie online. Tak to prawda trzeba na luz wrzucic

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-03-24 14:36:17)

Jakoś tak mi się nasunął problem przedstawiony w Oszuście z Tindera. Wielki świat i on.
Radzę jednak wrócić do swojego świata.

5

Skoro sam powiedział, że się odezwie i to kilka razy więc mu wierzymy. Poczekaj i zobacz czy jest słowny.

6

Jest taki film sprzed wielu lat, który zawsze polecam obejrzeć w takiej sytuacji. "He is just not info you". Myślę, że sam tytuł powinien już coś powiedzieć:) Jak facet chce to kobieta wie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kiedy on nie pisze :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024