Podniecenie u kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Podniecenie u kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Podniecenie u kobiet

Hej .
Mam pytanko do kobiet.

Czy jeśli dochodzi do zbliżenia jesteście zawsze MOKRE ?

Chodzi o to, że od jakiegoś czasu mi te "mokro" zniknęło, ale wciąż jest mi przyjemnie i dziwne jest to, że przy grze wstępnej mogę mieć już orgazm, a tam na dole sucho , a wejście do pochwy otwarte normalnie, więc jak naślinie śliną i już facet we mnie wejdzie to jest super i zaczynam się nawilżać, ale po prostu nie wiem czemu na początku jestem jak babcia sucha pomimo, że orgazm tuż tuż smile

Byłam u ginekologa skierowała mnie na badania hormonalne, infekcji nie wykryła , ale zawsze piecze mnie bardzo po wytrysku nasienia i troszkę się to utrzymuję.

Od razu napiszę, że partner mnie podnieca . Od początku związku była między nami ogromna chemia, wiadomo że na początku to aż z nas leciało jak z wodospadu, z czasem to troszkę się zmniejszyło, ale kocham go i wiem że jest to mój jedyny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podniecenie u kobiet

Nie wiem dlaczego tak masz, ale to pieczenie jest dziwne. W każdym razie stosuj jakiś czas probiotyk dopochwowy, np. Lactowaginal, zadba o prawidłową florę bakteryjną pochwy i kwaśne pH, co zapobiega rozwojowi infekcji miejsc intymnych.

3 Ostatnio edytowany przez beapl (2021-11-11 23:06:13)

Odp: Podniecenie u kobiet
Majas23 napisał/a:

Byłam u ginekologa skierowała mnie na badania hormonalne, infekcji nie wykryła , ale zawsze piecze mnie bardzo po wytrysku nasienia i troszkę się to utrzymuję.

A jaki masz poziom estrogenu, bo to on jest odpowiedzialny za suchość pochwy? W fazie luteralnej to jest po zakończeniu owolucji poziom powinien być w przedziale 75-200. przedział jest dość duży i może u ciebie poziom ten znajduje się w tej dolnej granicy i stąd większa suchość.
W przypadku zbliżenia przecież zawsze możesz użyć lubrykantu i będzie po problemie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Podniecenie u kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024