Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto?

Mam szpilki i sandałki, w których moje nogi wyglądają super, ale niestety cała noc w takich butach to dla mnie koszmar. Próbowałam butów sieciówkowych za parę groszy, próbowałam tych drogich. Testowałam różne obcasy, modele, noski. Bywało lepiej i bywało gorzej, ale tylko raz miałam sandałki, w których przechodziłam mnóstwo kilometrów, przetanczyłam niejedną noc i wracałam bez bólu i odcisków. Miałam też sytuację, gdzie dosłownie wyjąc z bólu wrócilam taksą do domu, bo wiedziałam, że juz ani kroku nie zrobię w tych butach.

Fajnie jakbyście poleciły jakieś konkretne modele albo rodzaje obuwie lub protipy, co zrobić, aby stopy nie bolały. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto?

Profesjonalne buty do tańca.

3

Odp: Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto?

Uwierz mi, że nie trzeba mieć nie wiadomo jak wysokich, żeby dobrze wyglądać w klubie. Jeśli nie jest to najdroższy klub w mieście i jakaś elegancka impreza to po prostu można iść na płaskim. Nie preferuję małych czarnych, więc np. do jeansów wybieram białe sportowe, do skórzanych spodni biore mokasyny itp. Wtedy można biegać całą noc bez bolących stóp. Jeśli już na wieczór zakładam wysokie a mam jedne 10 cm to są to takie ktore idealnie pasują na szerokość stopy tuż przed palcami, wtedy stopa się opiera na najmocniejszym miejscu.

Nie ma też się co wstydzić zdjąć na parę sekund szpile w trakcie imprezy. Jak już rozprostujesz nogi powrót z zupełnie inną energią smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie buty zakładacie do klubu albo na wieczorne wyjście na miasto?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024