Witajcie, mam w planach otwarcie sklepu z akcesoriami dla niemowląt,wiecie typu : wanienki,leżaczki,maty może z czasem wózki i łóżeczka.Mieszkam w małej miejscowości a tu nie ma tego typu sklepu,więc myślę,że to dobry pomysł. Równocześnie chciałabym też założyć stronę i sprzedawać przez Internet. I tu moje pytanie . Czy ktoś może ma juz taki sklep ? Mógłby dać rady jak zacząć,gdzie zaopatrywać się w towar ? Na co zwracać uwagę,czego unikać ? I przede wszystkim ile trzeba mieć na start,żeby dobrze wejść w ten rynek i zaopatrzyć sklep ok.50mkw.
2 2021-03-15 11:48:50 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-03-15 12:33:04)
Są hurtownie, np spam, wyszukaj sobie na necie, dużo tego. Zapraszają przedsięborców do współpracy.
Znajoma prowadziła podobny sklep i artykuły brała też zza granicy, ale też kupowała od lokalnych przedsiębiorców, co podukują tego typu artykuły. Tylko muszą spełniać jakies tam normy.
Natomiast w dzisiejszych czasach, bardziej opłaca się prowadzić przez internet taki sklep, chyba, że masz własny lokal gdzie by wyszło taniej
Są hurtownie, np spam, wyszukaj sobie na necie, dużo tego. Zapraszają przedsięborców do współpracy.
Znajoma prowadziła podobny sklep i artykuły brała też zza granicy, ale też kupowała od lokalnych przedsiębiorców, co podukują tego typu artykuły. Tylko muszą spełniać jakies tam normy.Natomiast w dzisiejszych czasach, bardziej opłaca się prowadzić przez internet taki sklep, chyba, że masz własny lokal gdzie by wyszło taniej
oczywiście ,że mogę sobie sama wyszukać,ale wolałabym zasięgnąć informacji i namiarów od kogoś kto już jest w biznesie i ma sprawdzone miejsca ,godne uwagi.