chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt

Witajcie, mam w planach otwarcie sklepu z akcesoriami dla niemowląt,wiecie typu : wanienki,leżaczki,maty może z czasem wózki i łóżeczka.Mieszkam w małej miejscowości a tu nie ma tego typu sklepu,więc myślę,że to dobry pomysł. Równocześnie chciałabym też założyć stronę i sprzedawać przez Internet. I tu moje pytanie . Czy ktoś może ma juz taki sklep ? Mógłby dać rady jak zacząć,gdzie zaopatrywać się w towar ? Na co zwracać uwagę,czego unikać ? I przede wszystkim ile trzeba mieć na start,żeby dobrze wejść w ten rynek i zaopatrzyć sklep ok.50mkw.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-03-15 12:33:04)

Odp: chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt

Są hurtownie, np spam, wyszukaj sobie na necie, dużo tego. Zapraszają przedsięborców do współpracy.
Znajoma prowadziła podobny sklep i artykuły brała też zza granicy, ale też kupowała od lokalnych przedsiębiorców, co podukują tego typu artykuły. Tylko muszą spełniać jakies tam normy.

Natomiast w dzisiejszych czasach, bardziej opłaca się prowadzić przez internet taki sklep, chyba, że masz własny lokal gdzie by wyszło taniej

3

Odp: chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt
Istotka6 napisał/a:

Są hurtownie, np spam, wyszukaj sobie na necie, dużo tego. Zapraszają przedsięborców do współpracy.
Znajoma prowadziła podobny sklep i artykuły brała też zza granicy, ale też kupowała od lokalnych przedsiębiorców, co podukują tego typu artykuły. Tylko muszą spełniać jakies tam normy.

Natomiast w dzisiejszych czasach, bardziej opłaca się prowadzić przez internet taki sklep, chyba, że masz własny lokal gdzie by wyszło taniej

oczywiście ,że mogę sobie sama wyszukać,ale wolałabym zasięgnąć informacji i namiarów od kogoś kto już jest w biznesie i ma sprawdzone miejsca ,godne uwagi.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » chcę założyć sklep z akcesoriami dla niemowląt

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024