Cześć wszystkim! Na imię mam Adrian i sprowadza mnie tutaj chęć poznania nowych osób. Jestem osobą świeżo po terapii grupowej dla osób uzależnionych - jestem uzależniony krzyżowo (alkohol, narkotyki, hazard) i teraz czekam w kolejce na grupę zapobiegania nawrotom i do tego czasu mam kontakt z terapeutą raz na dwa tygodnie także postanowiłem poszukać towarzystwa w wirtualnym świecie.
Moim stosunkowo nowym zainteresowaniem są lalki, jest to dość niszowe hobby i rzadko spotykane u mężczyzn, aczkolwiek sam Johnny Depp zbiera lalki i największymi kolekcjonerami są mężczyźni. Cieszę się, że rozwijam swoją wiedzę w tym temacie i poszerzam swoją kolekcję systematycznie. Nie mam jeszcze trzonu swojej kolekcji, darzę sympatią niemalże wszystkie rodzaje, aczkolwiek chciałbym nabyć swoją pierwszą Pullipkę - Pullipki to azjatyckie piękności. Chętnie podzielę się zdjęciami kiedy będę już mógł dodawać linki na forum.
Poza tym kiedyś uprawiałem sporo sportu - próbowałem trochę różnych dyscyplin, ale najbardziej przypadła mi do gustu koszykówka.
Bardzo mi miło, że mogę tutaj z Wami być