Ku pokrzepieniu.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Ku pokrzepieniu..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ku pokrzepieniu..

Cześć netki!

Czytałam, nie pisałam, ale... postanowiłam się wreszcie odezwać.

Mam 44 lata. Przerwałam studia, bo zaczęłam pracować i zarabiać. Potem zaszłam w ciążę. Po urodzeniu dziecka natychmiast wróciłam do pracy. Korpo..szybkie awanse, coraz większe pieniądze i wyższe stanowiska. Konferencje, wyjazdy..alkohol. Śmierć w najbliższej rodzinie, choroba dziecka, rozpad związku i utrata pracy, bezrobocie. Psychiatra, terapia, depresja. Chciałam umrzeć. Półtora roku to trwało.

Teraz dzieciak wychodzi na prostą, nowy związek, studia i perspektywa pracy po nich na Karaibach.

Jak jesteś w dole. Napisz. Wiem jak to jest.

N

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ku pokrzepieniu..

Jestem tu ewidentnie „za świeża”, bo nie ogarniam, jak napisać na priv i czy w ogóle się da.
...ale cześć.

3

Lewa strona- pod imieniem (loginem) masz e-mail- i tyle smile

4

tonowaja napisał/a:

Cześć netki!

Czytałam, nie pisałam, ale... postanowiłam się wreszcie odezwać.

Mam 44 lata. Przerwałam studia, bo zaczęłam pracować i zarabiać. Potem zaszłam w ciążę. Po urodzeniu dziecka natychmiast wróciłam do pracy. Korpo..szybkie awanse, coraz większe pieniądze i wyższe stanowiska. Konferencje, wyjazdy..alkohol. Śmierć w najbliższej rodzinie, choroba dziecka, rozpad związku i utrata pracy, bezrobocie. Psychiatra, terapia, depresja. Chciałam umrzeć. Półtora roku to trwało.

Teraz dzieciak wychodzi na prostą, nowy związek, studia i perspektywa pracy po nich na Karaibach.

Jak jesteś w dole. Napisz. Wiem jak to jest.

N

Nie zdziwiłabym się jakby to było odpłatna usługa. Brzmi to jak oferta dla naiwnych.

5

Nie rozumiem twojego postu chcesz żeby ludzie opowiadali ci o swoich problemach bo Ty miałaś większe i poradzisz sobie z każdym, ludzie mają różne problemy i na różne sposoby sobie z nimi radzą  jak nieznając drugiej osoby możesz wiedzieć co jej pomoże . Nawet jeśli jesteś psychologiem to i tak jednym niewłaściwym słówek możesz kogoś skrzywdzić

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Ku pokrzepieniu..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024