Panie w związku na odległość, jak to robicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Panie w związku na odległość, jak to robicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Panie w związku na odległość, jak to robicie?

Już nie w LDR, ale to właśnie zrobiliśmy.

Bardzo niewiele LDR jest trwałych, chyba że istnieje plan końcowy. Za X miesięcy / lat - jedna osoba przeniesie się do drugiej osoby. Nawet jeśli plan zakłada przebywanie na długich dystansach przez 4 lata - przynajmniej istnieje taki plan.

Mój SO i ja robiliśmy długie dystanse przez niecały rok, taki był plan. Przeprowadził się do pracy i oboje zgodziliśmy się, że lokalizacja jest dla nas lepsza na dłuższą metę, a ja byłem cholernie uparty, żeby się przeprowadzić, nie mając jednocześnie pracy. Próbowałbym znaleźć pracę na 1 rok, a następnie przeprowadzić się - praca lub nie.

Komunikowaliśmy się nieustannie. E-maile, smsy, zdjęcia, Skype. Mieliśmy cotygodniowe „randkowe wieczory”, podczas których gotowaliśmy ten sam przepis przez Skype i jedliśmy go „razem”. Mieliśmy też wieczory filmowe, podczas których oglądaliśmy to samo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Panie w związku na odległość, jak to robicie?

co to ldr i so?

3

ldr- związki na odległość
so-pewnie partner

4

dobra, przeczytałam raz jeszcze ale nawet teraz nie rozumiem tego posta. jesteście w związku na odległość czy jak? jaka to odległość?

5

https://www.netkobiety.pl/t123818.html takie tam, ciekawe, uderzające podobieństwo wątków.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Panie w związku na odległość, jak to robicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024