Boje się go zranię- co robić ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Boje się go zranię- co robić ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Boje się go zranię- co robić ??

Mam wielki dylemat poznałam chłopaka już spory czas temu i rok temu było coś między nami lecz to po jakimś czasie się skończyło odrzuciłam go praktycznie z dnia na dzień wiem ze bardzo ale to bardzo go tym wszystkim zranilam, powiedziałam mu ze po prostu nie chce z nim być i tyle stwierdziłam ze lepiej będzie jak będziemy na relacji kolega/koleżanka. Jednak jak już minęło trochę czasu i mamy kontakt widujemy się na imprezach itp. i coś się dzieje między nami od nowa ale problem jest w tym ze ja się tego boje wszystkiego, boje się ze go zranię ze mnie znienawidzi. Problem tez jest w tym ze żyje pod ciągła presja z jednej strony chciałabym spróbować ale jest we mnie bariera której nie umiem przełamać i jestem w totalnej rozsypce. Każdy mówi ze mnie rozumiem ale tak naprawdę nikt mnie nie rozumiem bo nie wie jak to jest i co ja czuje. I to tez jest tak ze no w pewnym sensie chce a w pewnym nie i jak widzę go z inna dziewczyna to włącza się we mnie straszna zazdrość ale przecież nie powinnam bym zazdrosna bo przecież nie chce tak , i no to jest wlansie tak ze chce i nie chce i pytanie jest takie co mam zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boje się go zranię- co robić ??

Szczerze to chyba masz jakiś problem ze sobą i może lepiej go przepracować niż wchodzić w jakieś związki

3

Teraz jesteś zazdrosna.
Jakbyś nawet weszła z nim w związek, to stwierdziłabyś że jest za nurdno i to nie to.

Najlepiej poukładaj sobie wszystko w głowie zanim zaczniesz coś działać.

4

BlackLight420 napisał/a:

odrzuciłam go praktycznie z dnia na dzień, powiedziałam mu ze po prostu nie chce z nim być i tyle stwierdziłam ze lepiej będzie jak będziemy na relacji kolega/koleżanka. coś się dzieje między nami od nowa ale problem jest w tym ze ja się tego boje wszystkiego

Intuicja Cie ostrzega. Dlatego nie powinnas tego lekcewazyc, bo nie bez powodu go odrzucilas, i sie boisz tego wszystkiego itd.
Wzbudzanie zazdrosci to stara metoda, uciekaj !

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Boje się go zranię- co robić ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024