Dałem ciała - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dałem ciała

Witam

Wiem, że to forum kobiet. Ale pisze tutaj, bo może właśnie że tutaj to uzyskam lepszą pomoc....

Dałem ciała... Mianowicie

Mam dziewczynę (choć już chyba nie). Ma ona dziecko z poprzedniego związku. I musi się kontaktować ze swoim byłym, żeby mały mógł się widywać z ojcem. Oboje jesteśmy po przeżyciach. Moja dziewczyna miała dwa trudne związki. Ja jeden. Byłem zdradzany i okłamywany, były też narkotyki ze strony mojej byłej partnerki. Ogólnie bardzo boleśnie przeszedłem przez to, starałem sie wybaczać , pomagać. Ale koniec końców się rozszedłem, ale te wszystkie złe doświadczenia siedziały we mnie głęboko... Byłem bardzo ufny i się przejechałem na tym zaufaniu.

W aktualnym związku wszystko się układało tak jak powinno. Moja wybranka nie dawała mi żadnych powodów by sądzić, że jest inaczej... Jednak lęk gdzieś tam z tyłu głowy siedział i zrobiłem bardzo złą rzecz , której bardzo żałuję sad zajrzałem bez pozwolenia do telefonu mojej dziewczyny ;/ męczyło mnie jakie ma relacje ze swoim byłym, a zarazem ojcem jej dziecka ( który tez dał jej w kość). Wiem, że postąpiłem bardzo źle. Przekonałem się, że moje obawy były nieuzasadnione. Zachowałem się bardzo egoistycznie. Nigdy w życiu nie zrobiłem tego wcześniej i nie wiem dlaczego tak postąpiłem prawdę powiedziawszy... Moja dziewczyna to zobaczyła ( myślałem, że śpi... ) I zawiodłem na całej linii sad Starałem się tłumaczyć , że to nie ze względu na brak zaufania ale na moją przeszłość tak wyszło... Przysięgam, że nie chciałem jej krzywdzić i nie patrzyłem na nic innego. Tylko na wiadomości z ojcem dziecka. Jednak mimo wszystko zawiodłem jej zaufanie sad Jest mi strasznie źle z tym i nie wiem jak mam jej to okazać i prosić o wybaczenie. Ona nie zrobiła nic złego sad ja to zepsułem i jestem w 100 % świadomy swojej winy... W tamtym momencie nie umiałem sie powstrzymać i zachowałem się bardzo egoistycznie...

Chyba chce zakończyć nasz związek sad moje tłumaczenia i przeproszenia nic nie dają sad jest bardzo zła o to i jest jej bardzo przykro. Rozumiem co może czuć sad popełniłem ogromny błąd i nie wiem jak się zabrać by to odkręcić ;/ szczerze żałuję tego co zrobiłem. Bardzo ich kocham i nie chce ich stracić sad chociaż jak tak sie stanie mogę mieć pretensje jedynie do siebie sad Dać jej czas na ochłonięcie i próbować dalej ? ehhhhhhh. Jestem w takiej kropce ,że kompletnie miejsca sobie nie umiem znaleść sad zawaliłem to masakrycznie. Nie mam pojęcia co zrobić sad mam nadzieję, że możecie mi w jakikolwiek sposób pomóc...

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dałem ciała

Szczerze? Myślę, że dziewczyna Ci wybaczy. Choćby dlatego, że ma dziecko które Ty akceptujesz i jest to duży plus, który wcale tak często się nie zdarza - większość wolnych fajnych facetów nie chce wiązać się z dzieciatymi i bawić cudzych dzieci (zakładając oczywiście, że nie masz wielu innych wad, i że nie zostanie to odebrane jako kropka nad 'i' do rozejścia się)

3

Witaj Problemowy i Ty Anma również.

Pewnie będziesz zły na mnie,ale jestem zdania, że "na wszelki wypadek" kontrola z Twojej strony w poważnym stopniu podważa poczucie bezpieczeństwa Twojej Kobiety.
Ona po prostu obawia się o swój komfort, boi się kontroli (nie piszesz o relacjach w Jej poprzednich związkach).
Powiem Ci na koniec, że ja w ostatnim czasie zajrzałem do telefonu mojej żony, jednakże wynikało to z Jej zachowania. I przyznała, że popisuje sobie z panami.
Jesteśmy razem nadal, choć jak ja to mówię "Jej czas minął" i nadto nadal Ją kocham. Jednak to, przyznasz zupełnie inna sytuacja.

Na koniec!
Anma! Moja żona ma dziecko z pierwszego małżeństwa. W tej chwili to dorosła kobieta-po dwudziestce. Jest to mój NAJUKOCHAŃSZY CÓREK!! Kocham Ją bardzo i życie bym za nią oddał!!!
To nie jest tak,że faceci kochają tylko swoje geny!!

4

Marcin

Ja w żaden sposób nie jestem zły, bo wiem jak bardzo zawiodłem. Zachowałem się egoistycznie, bo zrobiłem to tylko dla swojego spokoju nie myśląc w tamtej chwili o mojej ukochanej. Chciałem się pozbyć swojego lęku przede wszystkim hmm wiem, że zawiodłem ją bardzo. Szczerze żałuję tego co zrobiłem. I bardzo chciałbym to naprawić...

Anma

Tylko, że ja nie chcę żeby mi wybaczała przez wzgląd na cokolwiek.... Czy na dziecko czy na inne sprawy poboczne. Z małym mam kontakt bardzo dobry i jest bardzo za mną. Ale według mnie to nie powinno mieć znaczenia. Bardziej mi chodzi o to jak pokazać prawdziwą skruchę która rzeczywiście odczuwam i jak się zabrać do naprawienia tego jeśli to wogóle jest możliwe.

Bardzo mi na nich zależy.

5

problemowy napisał/a:

Marcin

Ja w żaden sposób nie jestem zły, bo wiem jak bardzo zawiodłem. Zachowałem się egoistycznie, bo zrobiłem to tylko dla swojego spokoju nie myśląc w tamtej chwili o mojej ukochanej. Chciałem się pozbyć swojego lęku przede wszystkim hmm wiem, że zawiodłem ją bardzo. Szczerze żałuję tego co zrobiłem. I bardzo chciałbym to naprawić...

Anma

Tylko, że ja nie chcę żeby mi wybaczała przez wzgląd na cokolwiek.... Czy na dziecko czy na inne sprawy poboczne. Z małym mam kontakt bardzo dobry i jest bardzo za mną. Ale według mnie to nie powinno mieć znaczenia. Bardziej mi chodzi o to jak pokazać prawdziwą skruchę która rzeczywiście odczuwam i jak się zabrać do naprawienia tego jeśli to wogóle jest możliwe.

Bardzo mi na nich zależy.

Nie przesadzaj z tym okazywaniem skruchy. Stało się, mleko się rozlało...

Twoja kobieta sama jest po przejściach i chyba  rozumie jakie tobą targają emocje. Przepraszasz, kajasz si ę i przysięgasz  ze więcej tego nie zrobisz.. Inni nawet tego nie robią.

Ona nie potrafi wybaczyć? A na pewno to ta kobieta, z którą chciałbyś się zestarzeć?

6 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2020-07-19 15:12:58)

Hmm tak myślę w jaki sposób możesz ją  udobruchac...  Może wspólny weekend lub urlop gdzieś w górach czy na Mazurach lub   zakupy? Nie chodzi o to by przekupic ale już nie słowami a czynami  pokazać że
Ci zależy i przejść do życia codziennego.  Cokolwiek  co ona lubi, zróbcie  razem. Wszystko przyjdzie z czasem,  tylko już stale  nie przepraszaj bo to dużo kobiet  odniecheca gdy facet robi z siebie ciągle ofiarę,  stało się,  przeprosiłes  to teraz staraj się odbudować  zaufanie

7

Miło się czyta to jak kochasz ja i jej dziecko, widać że porządny facet z Ciebie. Myślę że to nie jest powód do kończenia relacji, ona napewno docenia ze dbasz o nią i dziecko i myślę że da Ci szanse ale jednak ucierpiało trochę zaufanie.
Nie naciskaj na nią, a staraj się miło spędzić czas z nią.  No i tutaj możesz zdziałać tylko czynami. Trzymam kciuki.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024