Staranie sie o względy dziewczyny która myśli o byłym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Staranie sie o względy dziewczyny która myśli o byłym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Staranie sie o względy dziewczyny która myśli o byłym

Hej cześć zdecydowałem się tutaj poprosić o radę, bo nie do końca wiem już co robić a doświadczenie w tych sprawach mam prawie zerowe.

A więc sprawa wygląda tak, że od jakiegoś czasu staram się o względy pewnej dziewczyny, która już trochę znam a powiedzieć o tym, co czuje, zdecydowałem się całkiem niedawno. Bardzo mi się podoba i czuję do niej coś naprawdę mocnego. Codziennie o niej myślę, co jakiś robię prezenciki i generalnie tego typu sprawy. Natomiast mój problem polega na tym, że jest świeżo po rozstaniu z chłopakiem i mam wrażenie, że olewa to, co dla niej robię, usprawiedliwiając się tym, że ciągle jest jej trudno po rozstaniu itd. Na początku faktycznie też tak to odbierałem, ale jak się okazuje odnowili kontakt, codziennie spędzają kilka godzin dziennie na gierkach, wysyłają sobie serduszka i tym podobne, ale ona uparcie twierdzi, że są już tylko kolegami i nic z tego nie będzie. Mieliśmy nawet rozmowę, gdzie stwierdziła, że znajdziemy wspólny język, ale nie ma co się spieszyć. No więc moje pytanie brzmi... Czy tylko dla mnie wygląda to na absolutnie stracone i robię z siebie osła?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Staranie sie o względy dziewczyny która myśli o byłym

Tak dokładnie. Robisz z siebie osła.

3

Kiedyśbylolepiej napisał/a:

Hej cześć zdecydowałem się tutaj poprosić o radę, bo nie do końca wiem już co robić a doświadczenie w tych sprawach mam prawie zerowe.

A więc sprawa wygląda tak, że od jakiegoś czasu staram się o względy pewnej dziewczyny, która już trochę znam a powiedzieć o tym, co czuje, zdecydowałem się całkiem niedawno. Bardzo mi się podoba i czuję do niej coś naprawdę mocnego. Codziennie o niej myślę, co jakiś robię prezenciki i generalnie tego typu sprawy. Natomiast mój problem polega na tym, że jest świeżo po rozstaniu z chłopakiem i mam wrażenie, że olewa to, co dla niej robię, usprawiedliwiając się tym, że ciągle jest jej trudno po rozstaniu itd. Na początku faktycznie też tak to odbierałem, ale jak się okazuje odnowili kontakt, codziennie spędzają kilka godzin dziennie na gierkach, wysyłają sobie serduszka i tym podobne, ale ona uparcie twierdzi, że są już tylko kolegami i nic z tego nie będzie. Mieliśmy nawet rozmowę, gdzie stwierdziła, że znajdziemy wspólny język, ale nie ma co się spieszyć. No więc moje pytanie brzmi... Czy tylko dla mnie wygląda to na absolutnie stracone i robię z siebie osła?

Po prostu osłodzisz jej ból po rozstaniu, ew. będziesz zabezpieczeniem, jak z byłym będzie faktycznie koniec. Taki plasterek... To ona zakończyła tamtą relację czy jej "były"?

4

odnowili kontakt, codziennie spędzają kilka godzin dziennie na gierkach, wysyłają sobie serduszka i tym podobne, ale ona uparcie twierdzi, że są już tylko kolegami i nic z tego nie będzie

1. Nigdy się nie wchodzi w związek z kimś kto jest świeżo po rozstaniu!
2. To tylko wersja dla Ciebie.

Jedyne co sensownego możesz zrobić to zerwać albo mocno ukrócić kontakt.

Ewentualnie powiedz jej wprost, żeby najpierw zakończyła sprawy z byłym a później szła do przodu.
Swoją drogą to jestem ciekaw czy ona byłaby zadowolona jakbyś spotykał się z byłą...

5

i... Czy tylko dla mnie wygląda to na absolutnie stracone i robię z siebie osła?

Dla mnie też.

Absolutna strata czasu i energii.

W odpowiedzi na pytanie kto zakończył tamten związek to był on

Czy tylko dla mnie wygląda to na absolutnie stracone i robię z siebie osła?

Niestety, robisz z siebie to całkiem pożyteczne i sympatyczne zwierzę.

Bardzo mi się podoba i czuję do niej coś naprawdę mocnego. Codziennie o niej myślę, co jakiś robię prezenciki i generalnie tego typu sprawy.

Rada za darmo: nie inwestuj w nią tymi "prezencikami" - ta inwestycja jest nieopłacalna, najpewniej nie da zysku i tylko uszczupli ci kieszeń. Oni są na najlepszej drodze do powrotu do siebie.

8 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-07-10 13:42:15)

Carolina z South Carolina napisał/a:

Niestety, robisz z siebie to całkiem pożyteczne i sympatyczne zwierzę.

Aaaaaa! big_smile
Sorki, zupełnie nie na temat, ale rozbawiło mnie to zdanie serdecznie! big_smile

9

Witam. Nie tylko dla Ciebie tak to wygląda. Będą zawsze wysyłać sobie serduszka i inne rzeczy, od czasu do czasu będą się spotykać, a Ty drogi Autorze będziesz robił za frajera. Więc zakończ to szybko, bo to nie ma sensu naprawdę. Wiem co piszę.

10

W tym wypadku to widac, ze tam nie ma sensu co sie pchac.
Zwiazek z moim mezem zaczelam doslownie zaraz po rozstaniu z bylym, ale nadal z bylym rozmawialam i tak dalej. Nadal nawet wychodzilam z bylym.
Jednak zwiazek nowy zaczelam zdecydowanie i otwarcie. Z kolei tutaj ona sama mowi i daje znaki, ze nie bedzie nic z was.

11

Tego kwiatu jest pół światu. Chcesz się męczyć to się męcz. Tylko tracisz czas.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Staranie sie o względy dziewczyny która myśli o byłym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024