Witajcie, mam pyt, jak i czym najlepiej i najtaniej wyczyścić odbyt przed stosunkiem? Nie chodzi mi tylko o zabrudzenia, ale też jak pozbyć się kału, gdy nie dam rady się załatwić? Czytałam gdzieś, że dobra jest lewatywa, można coś kupić w aptece. Polecacie?
Jestem początkująca, więc liczę na wyrozumiałość ;-)
Wsadż sobie na 2 sek /do uczucia bólu/ węża od prysznica z odkręcona wodą , zakręć i potrzymaj wodę w odbycie ile sie da i explodujesz do kibla całą zawartością .Tylko ostrożnie z wyczuciem aby nie rozsadziło odbytnicy, To tak po partyzancku.
Wsadż sobie na 2 sek /do uczucia bólu/ węża od prysznica z odkręcona wodą , zakręć i potrzymaj wodę w odbycie ile sie da i explodujesz do kibla całą zawartością .Tylko ostrożnie z wyczuciem aby nie rozsadziło odbytnicy, To tak po partyzancku.
Metody partyzanckie pozostawmy partyzantom.
Ta porada jest wyjątkowo szkodliwa, ponieważ u kogoś, kto zechce przeprowadzić samodzielnie płukanie okrężnicy - może doprowadzić nawet do pęknięcia jelita i do poważnych konsekwencji.
Takich zabiegów nie przeprowadzamy ani samodzielnie, ani w warunkach domowych i nie doradzamy tego tutaj nikomu.