po jakichs 2 godzinach od stosunku sperma wyplynela z odbytu, na majtki, czy ta sperma podczas tych 2 godzin mogla stracic swoje wartosci I nie byc zdolna do zaplodnienia skoro potem wyplynela? Plemniki mialy warunki do przetrwania podczas tych 2 godzin w odbycie? Czy zajscie w ciaze bylo mozliwe?
Smutno mi, że nie przeczytałaś odpowiedzi zs swojego poprzedniego tematu.
Nie możecie używać prezerwatyw do seksu analnego? Już nawet nie o spermę chodzi, ale o higienę...
Smutno mi, że nie przeczytałaś odpowiedzi zs swojego poprzedniego tematu.
Nie możecie używać prezerwatyw do seksu analnego? Już nawet nie o spermę chodzi, ale o higienę...
a mi smutno ze nie dostalam odpowiedzi na swoje pytanie, prezerwatyw teraz bedziemy uzwyac na pewno ale chcialabym dostac odpowiedz
Lady Loka napisał/a:Smutno mi, że nie przeczytałaś odpowiedzi zs swojego poprzedniego tematu.
a mi smutno ze nie dostalam odpowiedzi na swoje pytanie, prezerwatyw teraz bedziemy uzwyac na pewno ale chcialabym dostac odpowiedz
Ginekolog na pewno fachowo odpowie na te pytanie
Logika... Jakim cudem sperma z tyłka mogłaby przenieść się do WEWNĄTRZ pochwy?
Logika... Jakim cudem sperma z tyłka mogłaby przenieść się do WEWNĄTRZ pochwy?
Może autorka ma bardzo sprytnego chłopaka ?
Dostałaś odpowiedzi w swoim poprzednim wątku - https://www.netkobiety.pl/t123132.html a w związku z tym, że dublowanie tematów jest niezgodne z naszymi zasadami, ten wątek zamykam.
Proszę, abyś ponownie zapoznała się z regulaminem forum i stosowała do jego zapisów.
Moderator IsaBella77