Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady

Mam 23 lata. Moje miesiączki są zazwyczaj regularne, czasami spóźniają się kilka dni. Tym razem miesiączki nie ma już 18 dni.. Ostatnio cały czas praktycznie jestem w stresie i nerwach związanych z mnóstwem obowiązków na studia. W 14 dzień spóźniającej się miesiączki zrobiłam test ciążowy, aby wykluczyć ciążę - okazał się negatywny. Od około dwóch tygodni mam uczucie wilgoci w miejscu intymnym, śluz przezroczysty, ciągnący się. Od jakichś 2-3 dni zauważyłam że tak jakby stopniowo zanika. Robi się też biały. Nie mam żadnych objawów ciąży. Czy to możliwe że zatrzymał mi się cykl? Nie wiem czy czekać na pojawienie się miesiączki czy też zrobić kolejny test.. proszę o rady!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady

idź do ginekologa

3

Odp: Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady

Oraz nie dubluj wątków proszę, ponieważ jest to niezgodne z naszym regulaminem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Spóźniająca się miesiaczka- proszę o rady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024