samotność po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » samotność po rozstaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: samotność po rozstaniu

Dziewczyny Helpunku !
Odezwijcie się, potrzebuję wsparcia S.O.S
nie radzę sobie po rozstaniu , w dużej mierze dlatego że on był mi jedyną bliską osobą której na mnie zależało.
Jest mi ciężko bo milczy już kilka dni a ja nie chcę być napastliwą desperatką.
Schodziliśmy się już tyle razy, liczyłam na kolejną szansę ale chyba już nic z nas nie zostało.... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: samotność po rozstaniu

Skoro się rozstawaliście kilka razy, to chyba były powody. Chcesz dalej być w takim związku?

3

Hej.. Wiem, co czujesz, parę razy byłam w takiej sytuacji.. Niewiedza i nadzieja to najgorsze co może być. Czekać i naiwnie wierzyć, że wszystko wróci na dobre tory, wgapiać się w telefon, czekać na znak, modlić się o to. Straszne, ale niestety, by baby, którym zależy tak mamy. Nie chcemy być same, chcemy tego człowieka. Nie poradzę nic w tym temacie, sama sobie z nim nie radziłam, to trzeba po prostu przeczekać, zająć się tym co sprawia nam największą radość, a słońce wyjrzy i będzie tylko lepiej smile Nie poddawać się, jeszcze będzie pięknie !

4

Chetnie Ci podoradzam:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » samotność po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024