skryty chłopak po studiach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » skryty chłopak po studiach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: skryty chłopak po studiach

Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale muszę zadać to pytanie, a tak kogoś bezpośrednio zapytać za bardzo się wstydzę

Co byście pomyślały o takim chłopaku, który skończył trudny ścisły kierunek studiów, ma pracę, ale przez większość czasu wcześniej, rzadko myślał o kobietach, a nawet prawie wogóle, a teraz ma tak, że w żaden sposób nie może powstrzymać myśli o seksie?

Jak byście odebrały takiego chłopaka, z którym fajnie wam się gada, ale ten chłopak ma takie coś, że bez przerwy myśli o jednym, i nie może nad tym myśleniem w żaden sposób zapanować?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skryty chłopak po studiach

Pomyślałabym, że taki chłopak jest wyposzczony i choćby nie wiem jak to ukrywał to niestety widać. Osobiście nie wiem, czy miałabym ochotę kontynuować znajomość z takim chłopakiem, gdyż mogłabym się go najzwyczajniej na świecie bać. Ale to tylko moje zdanie!

3

Powiedziałabym mu że widać, iż ma taki problem i zaproponowałabym wizytę u specjalisty i kontynuowałabym znajomość, wspierała. Chyba że zacząłby kłaść na mnie łapy - znajomość do kosza.

4

Zapewne odkryl dopiero wspanialosc seksu po latach wyposzczenia. Co nie zmieniafaktu, że jest doroslym facetem i powinien sie ogarnac, nawet u psychologa albo seksuologa jeżeli trzeba.

5

Jeżeli facet jest spoko to warto spróbować mu pomóc. Jeżeli jednak nie zdecyduje się na jakąś profesjonalną pomoc to dała bym sobie spokój.

6

Jeżeli rzeczywiście jesteś po trudnym, ścisłym kierunku, to pewnie rozumiesz, co to jest matematyka, i pewnie rozumiesz, że jest tam mnóstwo pojęć, które należy dobrze rozumieć. Pewnie rozumiesz, że dzięki temu systemowi pojęć możesz sprawnie komunikować się z innymi w trudnych ścisłych tematach, którzy rozumieją ten sam system pojęć, którzy ukończli podobny ścisły kierunek studiów.

A teraz spróbuj sobie uświadomić, że z seksem jest tak naprawdę bardzo podobnie. Żeby umieć o seksie normalnie swobodnie rozmawiać, potrzebujesz zrozumienia systemu pojęć. Potrzebujesz wiedzieć, co to jest gra wstępna, co to jest seks oralny, co to jest podniecenie, co to jest łechtaczka, co to jest kobiecy wytrysk, co to jest wibrator, co to są dni płodne i wiele wiele innych.
Wiedząc to wszystko będziesz mógł swobodnie wyrażać swoje erotyczne myśli i zauważ, że jak nie będziesz umiał o tym tak gadać, ale nadal miał ciśnienie tych wyobrażeń, to możesz nieumyślnie wyjść na takiego obleśnego zboczeńca, który raczej nie jest dobrze odbierany w oczach kobiet.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » skryty chłopak po studiach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024