Dawny kontakt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Dawny kontakt

Witam. Chciałam się poradzić. Otóż co myślicie o byłym chłopaku, który ma dziecko kilkumiesięczne i narzeczona a "przypomina się" co jakiś czas o sobie mnie.. Byliśmy razem kilka lat temu i rozstaliśmy się po około roku. Nie tak dawno napisał co słychać i po tym z pytanism czy kogoś mam.. Co myślicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dawny kontakt
KORNELIA14 napisał/a:

Witam. Chciałam się poradzić. Otóż co myślicie o byłym chłopaku, który ma dziecko kilkumiesięczne i narzeczona a "przypomina się" co jakiś czas o sobie mnie.. Byliśmy razem kilka lat temu i rozstaliśmy się po około roku. Nie tak dawno napisał co słychać i po tym z pytanism czy kogoś mam.. Co myślicie o tym?

Że dziwię Ci się, że tego kontaktu jeszcze nie ucięłaś wiedząc, że ma dziecko i narzeczoną.

3

To mam udawać ze kogoś nie znam jak sie odezwie?
No wlasnie.. To jaki moze byc cel tego ze co jakis czas sie o sobie przypomina?

4

Dla mnie zawsze to było oczywiste że 2 razy nie wraca się do tej samej rzeki. Jeśli chłopak odzywa się do byłej dziewczyny to nie bez powodu. Liczy zapewne, że z utęsknieniem na niego czekasz i jak tylko dać ci znać że chce być z tobą ty do niego lecisz. Jesli facet ma swoją rodzinę i próbuje nawiązać kontakt z byłą to niestety nie jest w porządku i już od razu wiadomo co to za facet.

5

Ale to po co pisze do byłej, mając narzeczoną. Po co nawiązuje kontakt co jakiś czas a zwlaszcza pytając o taką rzecz. Może jestem głupia ale nie wiem dlaczego, po co..

6

A jakie to ma znaczenie po co?
Raczej nie po to, żeby Ci się oświadczyć ...

7

Pewnie chętnie by się spotkał, by naopowiadać ci jaka beznadziejna żona mu się trafiła, jaki jest nieszczęśliwy i jak coraz częściej myśli o tobie. Przecież te żonate zawsze mówią kobietom takie rzeczy, a szczególnie swoim byłym, o których wiedzą albo tak im się wydaje,  że była dalej jest w nim zakochana. Toż tak właśnie zonkosie organizują sobie boczniarka. Przecież Ty też wiesz o tym, że po to właśnie on do ciebie dzwoni. Byle są lepsze do łykania ściemy o wrednych żonach, bo tu tkwu jeszcze element rywalizacji między kobietami. Była cieszy się, gdy jest luby opowuada źle rzeczy o swojej żonie i zapewnia ja o swojej największej życiowej pomyłce. Większość byłych zgadza się na bycie boczniarka, bo taka jest psychika ludzka.
Nie odbieraj telefonów, to prędzej czy później odczepi się od ciebie, wyszuka jakąś inną swoją była.
Samo życie.

8

Powiedz mu wporst że nie chcesz z nim gadać i mieć nic z nim wspólnego

9

Pamiętać, że ten &@&#$@ mając malutkie dziecko i narzeczona zaczepia inna. Jeżeli to jest Twój wymarzony partner to pozazdrościć.

Samej natomiast częsty zimny prysznic.i maść na swędzenie

10

Zawraca Ci tyłek jakiś ex, który ma kobietę i dziecko, a Ty próbujesz go rozkminić i się na to łapiesz. Zastanów się lepiej, co z Tobą, ze to na Ciebie działa.

11

KORNELIA14 napisał/a:

To mam udawać ze kogoś nie znam jak sie odezwie?
No wlasnie.. To jaki moze byc cel tego ze co jakis czas sie o sobie przypomina?

A czemu udawać?
Powiedzieć wprost, że sobie nie życzysz kontaktu, a potem zablokować. I problem z głowy.

12

Raczej pytanie autorki powinno brzmieć "mam udawać, że nic do niego nie czuje i że nie jestem tak zdesperowana aby interesować się byle kim"

13

ja86 napisał/a:

Raczej pytanie autorki powinno brzmieć "mam udawać, że nic do niego nie czuje i że nie jestem tak zdesperowana aby interesować się byle kim"

Dokładnie.
Autorka dobrze wie o co chodzi temu byłemu i bardzo jej schlebia, że facet mimo że ma inną za żonę, mimo że jest nawet młodym ojcem dalej o niej pamięta. Za chwilę oboje tak się rozpędzą, że zaczną romans za plecami żony tego człowieka.
Potem autorka założy kolejny wątek, w którym będzie zadawała głupie pytania, jakby dopiero co się urodziła i pojęcia nie miała jak wygląda życie.

14

Facet pisze do Ciebie po to, by sobie urozmaicić codzienność znudzonego partnera i tatusia. Innych powodów nie ma. Bardziej niepokojące jest to, że mu odpisujesz i jeszcze się nad tym zastanawiasz.

15

KORNELIA14 napisał/a:

To jaki moze byc cel tego ze co jakis czas sie o sobie przypomina?

Ja myślę, że chce założyć kółko różańcowe. smile

16

Oczekiwałam poprostu zwykłej odpowiedzi a nis pisania jaka to nie jestem bo odpisalam na pytanie ck slychac.. Chciałam tylko zwykłej odpowiedzi. A nie glupich komentarzy. Dzieki.

17 Ostatnio edytowany przez balin (2020-03-03 11:43:54)

Sprawa jest typowa do bólu. On jest biedny i nieszczęśliwy, jego partnerka to jędza. Ty pośpieszysz z pomocą, spotkacie się i nie wiedzieć jak to się stało, wylądujecie w łóżku. A seks będzie boski. Ty założysz na forum watek, kocham go, a on jest zajęty. Drama na maxa.

18

Izzie_Stevens napisał/a:

Powiedz mu wporst że nie chcesz z nim gadać i mieć nic z nim wspólnego

Problem w tym, że ona ma wręcz odwrotnie. Wcale nie chce nie mieć z nim nic wspólnego, jest podekscytowana i chętna, a fakt, że facet ma kobietę, małe dziecko i szuka odskoczni, mało ją obchodzi. Lepiej udawać naiwną.

19

Witam. Dokładnie lepiej udawać naiwną i kombinować za plecami narzeczonej,która o niczym nie wie. Dla mnie taki facet, który ma narzeczoną i malutkie dziecko i pisze do innej to totalne zero.A czego od Ciebie chce autorki? Tego, że znudziła mu się opieka nad dzieckiem i szuka darmowej przygody.Wyczuł Cię, że jesteś chętna, więc pisze. Wcale bym się nie zdziwiła jakby pisał z dwudziestoma innymi.Takie typy tak mają.Żal mi tej jego narzeczonej, że nie wie jakiego dupka ma koło siebie. Ja też kiedyś miałam takiego chłopaka co to pisał ze wszystkimi byłymi i nie tylko. Tak samo się tłumaczył jak Ty, że nie będzie udawał,że jej nie zna, to tylko co słychać?, tylko życzenia na święta itd. Zerwałam z nim szybko i nie żałuję.Niech się buja z kim chce.Ja tam mam święty spokój.

20 Ostatnio edytowany przez anderstud (2020-03-04 00:15:14)

Karina 36 napisał/a:

Witam. Dokładnie lepiej udawać naiwną i kombinować za plecami narzeczonej,która o niczym nie wie. Dla mnie taki facet, który ma narzeczoną i malutkie dziecko i pisze do innej to totalne zero.A czego od Ciebie chce autorki? Tego, że znudziła mu się opieka nad dzieckiem i szuka darmowej przygody.Wyczuł Cię, że jesteś chętna, więc pisze. Wcale bym się nie zdziwiła jakby pisał z dwudziestoma innymi.Takie typy tak mają.

Nie no gdzie tam ależ skąd, tylko ona jedna jedyna jest tak wyjątkowa, że to właśnie do niej on pisze... Jak to nie miłość, to nie wiem co.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024