Odstawienie tabletek, brak owulacji. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Odstawienie tabletek, brak owulacji.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Odstawienie tabletek, brak owulacji.

Witam wszystkich, proszę o jakaś poradę ponieważ brałam tabletki antykoncepcyjne przez rok czasu i odstawiłam je głównie z powodu stanów depresyjnych po około 8 miesiącach zażywania. Problem polega na tym, ze nie biorę ich już 10 miesięcy a stany depresyjne dalej się utrzymują. Byłam u ginekologa- stwierdził, ze mój organizm dalej myśli, ze jest na antykoncepcji estrogeny wynik 30 gdzie norma jest 20-299 w fazie luteapnej(endometrium jak po menopauzie) mam 27 lat i nie wiem co robić dalej. Nie wspomnę o strasznych pmsach i lękach w czasie okresu. Ginekolog zaproponował powrót do tsbletek(bez sensu skoro dalej je mam w organizmie) lub cierpliwość i czekanie na oczyszczenie organizmu. Czy ktoś przez to przechodził ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odstawienie tabletek, brak owulacji.

Zmień ginekologa. Bo jeżeli ten od 10 miesięcy nie potrafi nic poradzić poza braniem tabletek dalej, to nie ma co się z nim konsultować.
A stany depresyjne to do psychoterapeuty smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Odstawienie tabletek, brak owulacji.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024