Co myślicie o delikatny powolnym sexie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co myślicie o delikatny powolnym sexie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co myślicie o delikatny powolnym sexie?

Czy jak facet w was jest, wykonuje powolne ruchy, delektuje się tym, od czasu do czasu zatrzymuje się, czy was to nie meczy albo denerwuje? i tak długo np 20min albo i dłużej? Dla mnie jest lepiej bo po takim maratonie mam mocniejszy orgazm, napięcie rośnie, a z samego seksu mam dużo przyjemności i przez ten czas mogę się nacieszyć partnerką, bo odczuwam do niej ogromne pożądanie(po wytrysku już nie mam tyle energii)

Czy któraś z was lubi taki seks? Czy nie wydaje wam się taki facet słaby?

bo teraz wszyscy chcą szybko, ostro, mocno, a znam swoje ciało i nie dam rady tak za długo, bo za szybko dojdę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myślicie o delikatny powolnym sexie?

Wiesz, że lwy robią to w 10 sekund? Natura się nie piesci, ma być zapłodnienie szybko i energicznie. Jednak człowiek ma nieco więcej zwojów mózgowych, wraz z odpowiedzialnym za uczucie przyjemność i. Dlatego wolimy wydłużać stosunek, zas kobirty wolą ostrzej, bo mają wtedy lepsze doznania. I tu natura zrobiła nam, facetom psikusa, im intensywniejsze pocieranie wedzidelka, tym szybszy wytrysk i naturze się to podoba, nam nie.
Z tym nie wygrasz. Pozostaje szybka reanimacja po ejakulacji i runda druga.

3

Moja kobieta potrafi dojść od samego dotyku i pocałunków delikatnych i muskających jej ciało

4 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-09 16:04:44)

M4jkel serio? Chyba nie wszystkie jednak;)  ale może są takie co lubią na króliczka duracell

5 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-02-09 16:11:22)

olafaktoria napisał/a:

bo teraz wszyscy chcą szybko, ostro, mocno, a znam swoje ciało i nie dam rady tak za długo, bo za szybko dojdę

No co Ty, stary. Musisz ćwiczyć aby wyrobić co najmniej 3 ruchy na sekundę przez 15 minut = 2700 ruchów bez wytrysku.

6

Ela210 napisał/a:

M4jkel serio? Chyba nie wszystkie jednak;)  ale może są takie co lubią na króliczka duracell

Nie uogólniam, nie generalizuję, opieram się na własnych doświadczeniach big_smile Na króliczka nie znam, na pieska prędzej smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Co myślicie o delikatny powolnym sexie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024