Expanse - dla wielbicieli SF - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Expanse - dla wielbicieli SF

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Visena (2020-01-02 20:50:18)

Temat: Expanse - dla wielbicieli SF

Niedawno skończyłam 4 sezon big_smile
Mega ! Wszystkim pasjonatom SF POLECAM !!!
Owszem lubię Grę o Tron, ale najbardziej chyba za stroje/scenografię wink no i za smoooooki big_smile
Gwiezdne Wojny i Gwiezdne Historie - klasyk. Trochę już opatrzony ale nadal klasyk wink

Bladerunner - dla mnie - mega hit SF wszechczasów !!!
(o muzyce Vangelisa nie wspominając)

Ale Expanse... wciąga jak protomolekuła wink
Czekam na kolejny sezon, a w międzyczasie zabieram się za czytanie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Expanse - dla wielbicieli SF

Yes yes yes !!! ❤️❤️❤️
Naomi Nagata

3 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2020-02-27 18:58:26)

Uwielbiam. Zarówno serial, jak i serię książek. Bardzo mi się podoba to trzymanie się w realiach, zarówno praw fizycznych/biologicznych, jak i socjopsychologicznych. Autorzy zrobili kawał dobrej roboty. To jedna z najlepszych serii sf, jakie kiedykolwiek powstały.
No i Avasarala. Bonus sam w sobie. W serialu dobrali genialna w tej roli aktorkę, która mimo że różni się nieco od książkowego pierwowzoru, to moim zdaniem jest jeszcze lepsza : )

(ps: z jakiegos powodu z tabletu wysłał mi się dwukrotnie post zawierający tylko pierwsze słowo, edytowałam teraz już z komputera pierwszy z nich, proszę adminów o usunięcie dubla ).

4

Uwielbiam

5 Ostatnio edytowany przez Mira Żmijewska (2021-10-02 15:53:06)

Jak na poziom seriali SF to on jest naprawdę całkiem dobry. Trochę widać niski budżet. I czasami trochę przynudza jakimiś familijnymi historiami zamiast skupić się na fascynującym fenomienie techniki obcych potrafiącej łamać znane nam prawa fizyki.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Expanse - dla wielbicieli SF

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024