Dotyk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dotyk

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Dotyk

Mam takie noworoczne rozkminy wink

Nie mam problemu z bliskością ogólnie ale bardzo nie lubię dotyku najbliższej rodziny z którą mam bardzo dobry kontakt. Mamy, taty ,irytuje mnie ten dotyk i powoduje agresję. Zastanawia mnie to, bo ogólnie jestem bardzo czuła osoba ale im bliżej z kimś jestem, tym trudniej mi się przełamać. Z mężczyznami jest ok, nie mam problemu z przytulaniem się a wręcz jak już z którymś jestem to nie mogę się nasycić przytulaniem, jest mi potrzebny bardzo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dotyk

Uff... A myślałem, że tylko ja tak mam.
Cierpię na ksenofobię cielesną - tak to sam nazwałem.
Rodzice, żona, moje dzieci - tak mogę cały dzień przytulać. Poza nimi nieee cieeerpię. Stąd w dalszej rodzinie mam ksywkę - Gburek, aczkolwiek mija się to z prawdą, bom raczej wesoły gość. A całowanie się z facetem (składając życzenia), to już jakiś dopust boży. Wiedząc o tym teściowa chyba specjalnie na złość bierze mnie w obroty i nastawia swoje pyszczysko. Brrr...

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dotyk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024