Przesadzam czy faktycznie ma mnie gdzieś? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przesadzam czy faktycznie ma mnie gdzieś?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Przesadzam czy faktycznie ma mnie gdzieś?

Hej, pomóżcie mi obiektywnie ocenić sytuacje!

Od niedawna kręcę z panem P. Pan P. sam inicjuje kontakt tj. pisze/dzwoni, a jeśli to ja wyjdę z inicjatywą to również zawsze odpisuje. Jednak przez ostatni czas cały czas powtarza, że jest zmęczony i dlatego się nie widujemy. Gdy pytam czy jestem dla niego ważna i czy traktuje nas poważnie zawsze słyszę, że tak, że mu zależy. Jednak za każdym razem przychodzi weekend i albo siedzi w pracy i łapie nadgodziny albo odsypia.

No i w czym problem? a no w tym, że wczoraj poszedł pić z kolega, dziś idzie z KOLEŻANKAMI z pracy na kręgle (jako jedyny facet), a mi nawet nie zaproponował spotkania.

Przesadzam czy faktycznie facet ma mnie gdzieś?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przesadzam czy faktycznie ma mnie gdzieś?

nie przesadzasz, ma cię gdzieś. a pisze z tobą tylko dlatego, że karmi się twoją atencją.

3

Ma Cię gdzieś, ale trzyma na boku na wszelki wypadek.

4

Gdyby mu zależało,to znalazłby dla Ciebie czas. Na imprezy nie jest zmęczony,ale na wyjście z Tobą na kawę nie ma siły? Także niestety wygląda na to,że ten facet ma Ciebie gdzieś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przesadzam czy faktycznie ma mnie gdzieś?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024