czy facet który zdradził zonę może być z nią szczęśliwy??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy facet który zdradził zonę może być z nią szczęśliwy???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: czy facet który zdradził zonę może być z nią szczęśliwy???

czy facet który przez pół roku prawie oszukiwał żonę, pisał z inną spotykał się , całował z inną , przytulał ją ma szansę być szczęśliwy z żoną?

jak on się z tym czuje ? nie umiem sobie tego wyobrazić , facet ją okłamywał w żywe oczy mówił na nią takie rzeczy , a pozniej wrócił do żony z pod kulonym ogonem i mówi że ją kocha...

wszystko się wydało zona się dowiedziała , CZASEM widzą się w pracy a on wtedy ciągle spogląda na nią jak nie powiem kto...

dziwi mnie co faceci mają w głowach naprawdę, prosto w oczy kłamał że nie kocha żony że go nie pociaga a pozniej do niej wraca??

widziałam ICH romans całowali się po kątach , nosił kwiaty czekoladki , klękał przed nią, śmiał się nawet przy mnie ze swojej żony a jak sie wydało wrócił do niej przerazony ...
żal mi jej teraz jest , pracujemy razem ( z koleżanką) a widze jak cierpi , płacze , jak go widzi to pozniej cały czas smutna...
zatukła bym go....

i co on będzie z zoną szczęśliwy???
bardzo jestem ciekawa > ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy facet który zdradził zonę może być z nią szczęśliwy???

Cóż, to nie Twoja sprawa co jest między mężem a żoną.
A koleżanka była po prostu głupia wchodząc w coś takiego. To tylko świadczy o jej poziomie, trzeba było ją ostrzec przed faktem, a nie teraz próbować zatłuc faceta.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2019-11-08 18:10:57)

cytryna28 napisał/a:

czy facet który przez pół roku prawie oszukiwał żonę, pisał z inną spotykał się , całował z inną , przytulał ją ma szansę być szczęśliwy z żoną?

jak on się z tym czuje ? nie umiem sobie tego wyobrazić , facet ją okłamywał w żywe oczy mówił na nią takie rzeczy , a pozniej wrócił do żony z pod kulonym ogonem i mówi że ją kocha...

wszystko się wydało zona się dowiedziała , CZASEM widzą się w pracy a on wtedy ciągle spogląda na nią jak nie powiem kto...

dziwi mnie co faceci mają w głowach naprawdę, prosto w oczy kłamał że nie kocha żony że go nie pociaga a pozniej do niej wraca??

widziałam ICH romans całowali się po kątach , nosił kwiaty czekoladki , klękał przed nią, śmiał się nawet przy mnie ze swojej żony a jak sie wydało wrócił do niej przerazony ...
żal mi jej teraz jest , pracujemy razem ( z koleżanką) a widze jak cierpi , płacze , jak go widzi to pozniej cały czas smutna...
zatukła bym go....

i co on będzie z zoną szczęśliwy???
bardzo jestem ciekawa > ?

To mąż żonę oszukiwał czy nie oszukiwał?
Mąż, mimo zdrad lub dzięki nim, może być szczęśliwy z żoną, a ona z nim.
Gdyby mąż nie opowiadał tych 'głodnych kwiatków', to kochanka nie zostałaby kochanką.

W przyszłości "koleżanka" od żonatych niech się trzyma z daleka.

4

Z uwagi na konieczność pożegnania się z Autorką, wątek zostaje zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy facet który zdradził zonę może być z nią szczęśliwy???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024