Czy mój chłopak zamierza mnie zdradzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mój chłopak zamierza mnie zdradzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Czy mój chłopak zamierza mnie zdradzić?

Cześć. Nie wiem co o tym myśleć, jakbyście mogli się określić czy zwyczajnie wyolbrzymiam i przesadzam czy moje podejrzenia są słuszne byłabym wdzięczna.  Sytuacja, która opiszę jest banalna, ale spędzi mi sen z powiek na przynajmniej na pół nocy. Siedzę sobie przy stole ja, mój chłopak z którym jestem już 4 lata , siostra i jej koleżanka, dupodaja. Jest dupodaja i każdy o tym wie. Mój chłopak też ją zna bo sporadycznie przychodzila do nas na kawe, to na drinka i ogólnie mamy wspólnych znajomych.  No i dobra siedzimy sobie pijemy drinki,  gadamy o pierdolach i nagle moj chłopak mówi po godzinie 21... że do roboty nie ma na 7 tylko na 8 albo 9. Ja zdziwiona pytam dlaczego bo zawsze ma na 7. On odpowiada, że nagle szef do niego dzwonił, że nie będą mieli na czym robić bo materiał przyjedzie później,  a nie słyszałam tej rozmowy bo był akurat na zewnątrz jak z nim rozmawiał.  To ja mu powiedziałam żeby pokazał telefon czy rzeczywiście dzwonił, a on że nie. I uparł się, że nie pokaże.  To było w towarzystwie może mu się głupio zrobiło i nie chciał wyjść na pantoflarza no nie wiem, też źle zrobiłam zdałam sobie z tego sprawę bo powinnam mu zwyczajnie ufać, ale oszukał mnie kilka razy i już mu tak nie wierzę. No i sęk w tym, że się obawiam, że on mógł tej dupodajii dac do zrozumienia, że do niej wpadnie przed robotą.... Mój chłopak wie, że się jej podoba... bo nie raz towarzystwie n "zarty" z nim flirtowala. Męża ma akurat w szpitalu i jest sama w domu...jak jedzie do roboty to ma do niej po drodze. jak wyszli razem sam na sam na fajkę to mnie szlak trafiał.  Bo ja nie palę i przecież z gołymi rękami nie będę stała bo to wyglądało by jakbym ich pilnowala... jak już wszyscy poszli to to zapytałam się,  czemu tak sciemnial z tą pracą (z góry mu zarzucilam klamstwo), a on powiedział, że tak zmyslil sobie dla jaj. Zarzeka się,  że ta koleżanka mojej siostry mu się w ogóle nie podoba (bo nie grzeszy urodą) i tylko mnie kocha.  No ale dwuznaczne to zachowanie nie uważacie? Czy przesadzam? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mój chłopak zamierza mnie zdradzić?

pomysl logicznie dziewczyno, gdyby faktycznie chcial cie zdradzic to nie powiedzialby ze ma do pracy na pozniej, powiedzialby o tym tylko jej i kiedy byli na papierosie ustaliby zeby na niego czekala, tobie by powiedzial ze jedzie tak jak zwykle i czas miedzy tym ,,zwykle" a potem by z nia wykorzystal

3

Werka24 napisał/a:

Cześć. Nie wiem co o tym myśleć, jakbyście mogli się określić czy zwyczajnie wyolbrzymiam i przesadzam czy moje podejrzenia są słuszne byłabym wdzięczna.  Sytuacja, która opiszę jest banalna, ale spędzi mi sen z powiek na przynajmniej na pół nocy. Siedzę sobie przy stole ja, mój chłopak z którym jestem już 4 lata , siostra i jej koleżanka, dupodaja. Jest dupodaja i każdy o tym wie. Mój chłopak też ją zna bo sporadycznie przychodzila do nas na kawe, to na drinka i ogólnie mamy wspólnych znajomych.  No i dobra siedzimy sobie pijemy drinki,  gadamy o pierdolach i nagle moj chłopak mówi po godzinie 21... że do roboty nie ma na 7 tylko na 8 albo 9. Ja zdziwiona pytam dlaczego bo zawsze ma na 7. On odpowiada, że nagle szef do niego dzwonił, że nie będą mieli na czym robić bo materiał przyjedzie później,  a nie słyszałam tej rozmowy bo był akurat na zewnątrz jak z nim rozmawiał.  To ja mu powiedziałam żeby pokazał telefon czy rzeczywiście dzwonił, a on że nie. I uparł się, że nie pokaże.  To było w towarzystwie może mu się głupio zrobiło i nie chciał wyjść na pantoflarza no nie wiem, też źle zrobiłam zdałam sobie z tego sprawę bo powinnam mu zwyczajnie ufać, ale oszukał mnie kilka razy i już mu tak nie wierzę. No i sęk w tym, że się obawiam, że on mógł tej dupodajii dac do zrozumienia, że do niej wpadnie przed robotą.... Mój chłopak wie, że się jej podoba... bo nie raz towarzystwie n "zarty" z nim flirtowala. Męża ma akurat w szpitalu i jest sama w domu...jak jedzie do roboty to ma do niej po drodze. jak wyszli razem sam na sam na fajkę to mnie szlak trafiał.  Bo ja nie palę i przecież z gołymi rękami nie będę stała bo to wyglądało by jakbym ich pilnowala... jak już wszyscy poszli to to zapytałam się,  czemu tak sciemnial z tą pracą (z góry mu zarzucilam klamstwo), a on powiedział, że tak zmyslil sobie dla jaj. Zarzeka się,  że ta koleżanka mojej siostry mu się w ogóle nie podoba (bo nie grzeszy urodą) i tylko mnie kocha.  No ale dwuznaczne to zachowanie nie uważacie? Czy przesadzam? sad

Moim zdaniem zdrowo przesadzasz. I nie dość, że od razu układasz sobie w głowie całe scenariusze, to zachowujesz się paskudnie. Warto, żebyś zdała sobie sprawę, że ta sytuacja nie na chłopaka, ale na Ciebie rzuciła złe światło.
Gdyby to mnie mąż ostentacyjnie oskarżał, a na koniec kazał pokazać swój telefon, zwłaszcza w towarzystwie, czułabym się co najmniej zażenowana jego zachowaniem i ostatnią rzeczą, którą w takiej sytuacji by osiągnął, to możliwość przetrzepania zawartości komórki.

4

Wiem... Ale sama ta sciema, że ma do roboty na dwie godziny później mi się nie podoba. Tłumaczył się, że po prostu sobie zażartował, że ma na 9, a my wszyscy mamy na rano i chciał nam "dopiec", a może był na tyle wyrachowany, żeby mnie oszukac.

5

Moim zdaniem to co piszesz przeczy logice, bo o wiele bardziej podejrzane byłoby, gdyby powiedział, że musi być w pracy wcześniej, nie później. Tak to najwyżej może sobie dłużej pospać wink.
Naprawdę szukasz dziury w całym.

6

ja te jego gadke odbieram jako podpuche, szczeniacka ale jednak jnaczej tego nie zdefiniuje

7

No właśnie tak myślałam, że pewnie przesadzam... bo to taka banalna sytuacja, ale faceci są różni.  Mógł tak nią kokietowac w moim towarzystwie ... wiecie O co chodzi. Bo ta laska byłaby choć na jedno skinienie jego palca. Nie raz mu prawila komplementy przy mnie albo go wolała do pokoju bo chciała o czym pogadać... On szedł z grzeczności, ale lada moment od niej odchodził...

8

Podpucha, rzuca tekst ze idzie pozniej do pracy w twojej obecnosci i obserwuje czy ci jeszcze na nim zalezy, szczeniackie, ale spotykane

9 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-10-15 01:27:06)

A [wulgaryzm] juz wie. Wymyślać jakie miał motywy tego kłamstwa mozna w nieskonczonosc. Mi akurat przyszło do głowy, że próbował dac jej coś do zrozumienia. Ale chyba muszę zrozumieć jego dziwne żarty i tyle.

10

Jaki jest sens mówić partnerce że ma się na 9 zamiast na 7 jeśli te dwie h chce się wykorzystać na zdradę? To jak niby miałby wyjaśnić następnego dnia że wychodzi jakby miał na 7 a mówi że dziś na 9? Bez sensu. Wyluzuj Autorko.

11

A tak normalnie bez towarzystwa też mu sprawdzasz telefon i pilnujesz, gdzie i z kim wychodzi? tongue
Opanuj się. Skoro mu nie ufasz to się rozstańcie, a nie, że Ty go na każdym kroku pilnujesz jak mamusia.

12

Chlopak mowi dziewczynie ze ma na 9 z mysla ze wyjdzie o 7 aby do 9 podupczyc

Chlopak kokietujacy dupodajce tym, ze prace zaczyna o 9

Dziewczyno wez sie za lapanie pokemonow a nie zabawy w chlopaka i dziewczyne

13

Ale ta gadka, że ma na 9. nie na 7. przeczy logice. Przeciez jakby chciał się przed pracą spotkać z tą dajką, to by właśnie wyszedł z domu o normalnej porze, pojechał do niej i potem pojechał do roboty na 9. Teraz jak powiedział, że ma na 9. to przecież nie wyjdzie z domu wcześniej, tak jakby szedł na 7., bo byłoby to bez sensu. Raczej pośpi sobie dłużej.

Autorko, albo z Ciebie jest kompletna zazdrosna wariatka, bo łączysz jakieś dziwne fakty na siłę i wyprowadzasz błędne wnioski, albo ten Wasz związek niewiele jest wart - sama mówiłaś, że facet ma tendencje do kłamstw i mu nie wierzysz.

14

Werka24 napisał/a:

No właśnie tak myślałam, że pewnie przesadzam... bo to taka banalna sytuacja, ale faceci są różni.  Mógł tak nią kokietowac w moim towarzystwie ... wiecie O co chodzi. Bo ta laska byłaby choć na jedno skinienie jego palca. Nie raz mu prawila komplementy przy mnie albo go wolała do pokoju bo chciała o czym pogadać... On szedł z grzeczności, ale lada moment od niej odchodził...

Też się zastanawiam, po co w ogóle się z nią spotykacie, skoro działa Ci na nerwy i jesteś spięta w jej towarzystwie?

15 Ostatnio edytowany przez marakujka (2019-10-17 00:47:25)

Werka24 napisał/a:

dupodaja. Jest dupodaja  sad

Łożesz. Na miejscu twojego lubego już dawno zwiałabym do tamtej. Lepiej z "dupupodają", niż [obraźliwa prowokacja].

Olina, znowu nie rozumiesz. To nie była prowokacja, tylko opinia. I nie obraźliwa, a obiektywna na podstawie pierwszego postu.

16

marakujka napisał/a:

To nie była prowokacja, tylko opinia. I nie obraźliwa, a obiektywna na podstawie pierwszego postu.

Określenia, które zostały wymoderowane, zgodnie z powszechnie obowiązującymi zasadami kultury osobistej i współżycia społecznego uznawane są za obraźliwe, zwłaszcza w kontekście całości wypowiedzi. Pozwolę sobie zauważyć, że sposób wyrażania opinii ma znaczenie, a Twój - obiektywnie oceniając - wyraźnie wskazywał na chęć obrażenia Autorki wątku, co stanowi wystarczający powód, by dokonać edycji posta.

W tym miejscu polemikę uznaję za zakończoną, a jeśli coś jeszcze jest niezrozumiałe, zapraszam do kontaktu mailowego: olina_netkobiety@wp.pl.
Z pozdrowieniami, Olinka

17

[off top - usunięte przez moderację]

--------------
Po raz drugi i ostatni powtarzam, że jeśli coś pozostaje niejasne, to zapraszam do kontaktu mailowego, bo tutaj tworzysz off top, a ten stanowi naruszenie 6 punktu regulaminu.
Pozdrawiam, Olinka

18

Werka24 napisał/a:

Jeśli będziesz mu wmawiała cokolwiek,to wreszcie rzeczywiście Ciebie zdradzi.Jesteście 4 lata i jeszcze go nie poznałaś? Gdyby miał Ciebie zdradzić ,zrobiłby to już dawno i z  cała pewnością,nie z siostry koleżanką,a to z prostego powodu - w złości powiedziałaby o tym właśnie Tobie,bez względu na to czy jej mąż jest w domu czy szpitalu..

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mój chłopak zamierza mnie zdradzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024