Jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie

Witam.

Chciałem opowiedzieć jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie.
A więc 2lata temu się zaczeły z dnia na dzień problemy z jelitami (tz. Drażliwość).

Bylem wtedy z moją ukochaną,zawsze byłem bardzo szczupły, kiedy byliśmy razem dużo przytyłem byłem szczęśliwy dużo jadłem jak nigdy,było naprawdę dobrze bardzo się kochaliśmy, mieszkaliśmy razem,wtedy po roku razem a była to moja pierwsza kobieta mam 26lat,zaczęło się biegunki stres stałem się nerwowy, nagle straciłem ambicje zacząłem przesiadywac w domu zaniedbywać ją i nie tylko znajomych i rodzinę, nie chciałem się z głupoty przyznać nawet sam przed sobą ze coś jest nie tak, ona widziała chciała żebym się jakoś leczył poszedł do lekarza, a ja robiłem jej jazdy, ciągle byłem podminowany, w pracy coraz gorzej się działo na każdej płaszczyźnie życia, wkoncu doszło do tego ze zdradziła mnie, kochała chciała ze mną być dalej po tym zdradziła mnie z braku zainteresowania z mojej strony.
Nie wybaczylem jej odszedłem czego żałuję strasznie minąl juz rok odkąd nie jesteśmy rszem, ona ułożyła sobie życie z innym, mieszka niedaleko mnie, odcielismy się całkowicie, ja odcielem się od prawie wszystkich, w tamtym czasie, teraz leczę się,
Ale zostałem sam całkiem sam, mam depresję
Dalej mecze się z moją chorobą, chodzę po lekarzach dieta, jest lepiej, ale nadal ciężko,żałuję że jej nie posluchalem i nie zaczęłem leczyć się odrazu, strasznie za nią tęsknię wiem ze moje odejście było bez sensu, mimo to ze zdradziła mnie, dziś to rozumie strasznie się ze mną męczyła, a każdy ma prawo do własnego szczęścia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie
Bosz napisał/a:

Witam.

Chciałem opowiedzieć jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie.
A więc 2lata temu się zaczeły z dnia na dzień problemy z jelitami (tz. Drażliwość).

Bylem wtedy z moją ukochaną,zawsze byłem bardzo szczupły, kiedy byliśmy razem dużo przytyłem byłem szczęśliwy dużo jadłem jak nigdy,było naprawdę dobrze bardzo się kochaliśmy, mieszkaliśmy razem,wtedy po roku razem a była to moja pierwsza kobieta mam 26lat,zaczęło się biegunki stres stałem się nerwowy, nagle straciłem ambicje zacząłem przesiadywac w domu zaniedbywać ją i nie tylko znajomych i rodzinę, nie chciałem się z głupoty przyznać nawet sam przed sobą ze coś jest nie tak, ona widziała chciała żebym się jakoś leczył poszedł do lekarza, a ja robiłem jej jazdy, ciągle byłem podminowany, w pracy coraz gorzej się działo na każdej płaszczyźnie życia, wkoncu doszło do tego ze zdradziła mnie, kochała chciała ze mną być dalej po tym zdradziła mnie z braku zainteresowania z mojej strony.
Nie wybaczylem jej odszedłem czego żałuję strasznie minąl juz rok odkąd nie jesteśmy rszem, ona ułożyła sobie życie z innym, mieszka niedaleko mnie, odcielismy się całkowicie, ja odcielem się od prawie wszystkich, w tamtym czasie, teraz leczę się,
Dalej mecze się z moją chorobą, chodzę po lekarzach dieta, jest lepiej, ale nadal ciężko,żałuję że jej nie posluchalem i nie zaczęłem leczyć się odrazu, strasznie za nią tęsknię wiem ze moje odejście było bez sensu, mimo to ze zdradziła mnie, dziś to rozumie strasznie się ze mną męczyła, a każdy ma prawo do własnego szczęścia.

Ty nie zniszczyłeś sobie życia przez problemy z jelitami, tylko CIĄGLE je niszczysz przez swoją mentalność. Nie za bardzo rozumiem jak możesz tęsknić za kobietą, która w trudnych dla Ciebie chwilach poleciała w objęcia innego? Czy gdyby sytuacja była odwrotna to też byś poleciał do innej?

Co nie zmienia faktu, że:

Bosz napisał/a:

stałem się nerwowy, nagle straciłem ambicje zacząłem przesiadywac w domu zaniedbywać ją i nie tylko znajomych i rodzinę, nie chciałem się z głupoty przyznać nawet sam przed sobą ze coś jest nie tak, ona widziała chciała żebym się jakoś leczył poszedł do lekarza, a ja robiłem jej jazdy, ciągle byłem podminowany, w pracy coraz gorzej się działo na każdej płaszczyźnie życia.

Doskonale Cię rozumiem. Widzisz, że trudności w życiu mogą nabrać takiego rozmiaru, że zaczynają wpływać na wszystkich wokoło. Powinieneś się nauczyć nie obciążać swoimi problemami bliskich.

Bosz napisał/a:

Witam.

Bardzo dobrze się stało, że zostałeś sam. Ludzie tak bardzo boją się samotności, że wiążą się z innymi, trwają w patologicznych związkach, albo całe życie tkwią w grupach terapeutycznych albo co gorsza w realizacji z psychoterapeutą.
A prawda jest taka, że każdy z nas jest samotny.
Masz przed sobą otwarte drzwi do nowego, szczęśliwszego życia. Możesz wreszcie zadbać o siebie. Ale czy Ty te drzwi widzisz?

Nie lubię radzić, ale tobie coś doradzę. Idź na psychoterapię. Daj sobie minimum rok na oswojenie się z samotnością i pracą nad sobą. Dopiero później otwórz się na znajomości z innymi. Chociaż jeśli jesteś chodź trochę podobny do mnie, to nie wiem czy będziesz później potrzebował innych do szczęścia .

3

Ale od czego zaczely ci sie te stany lękowe w ogole, zwiazku?

4

Przykro mi to słyszeć, a raczej szybkiego powrotu do zdrowia, jeśli to jeszcze możliwe!

5

Kobieta prawie nigdy nie zostanie z mężczyzną, jeśli ten ma kłopoty. Choroba, strata pracy  to prawie zawsze rozwód. Takie życie.

6

Pavel2019 napisał/a:

Nie za bardzo rozumiem jak możesz tęsknić za kobietą, która w trudnych dla Ciebie chwilach poleciała w objęcia innego?

"nagle straciłem ambicje zacząłem przesiadywac w domu zaniedbywać ją i nie tylko znajomych i rodzinę, nie chciałem się z głupoty przyznać nawet sam przed sobą ze coś jest nie tak, ona widziała chciała żebym się jakoś leczył poszedł do lekarza, a ja robiłem jej jazdy, ciągle byłem podminowany,"
A ile dziewczyna miała tolerować jego złe zachowanie? Zaniedbywania? Jazdy? Choroba nie sprawia, że masz się zachowywać jak buc, a parter nie jest opcją do wyżywania się. Powinna z nim zerwać, a nie zdradzać, ale to inna sprawa.

Masz depresje? Leczysz się? Chodzisz do specjalisty?

7

Witam.Ja też uważam,że kobieta,która zostawia partnera,kiedy on jest chory to nie jest nic warta.Lepiej dla Ciebie,że ułożyła sobie życie z kimś innym.Nie myśl o niej więcej.To nie była kobieta dla Ciebie.Zajmij się sobą i swoim życiem.Dbaj o to,żebyś się rozwijał i idź naprzód.Z czasem może poznasz jakąś kobietę,która będzie dla Ciebie naprawdę dobra.

8

Doskonale Cię rozumiem. Też cierpię na coś, co nie było leczone przez długie lata. Nawet oparłam na tym swojego bloga. Nazywa się Bezproblemowa, niestety jestem nową użytkowniczką i nie mogę dodać linka, dlatego musicie wyszukać w wyszukiwarce. sad Zapraszam jeśli ktoś lubi czytać historie i poradniki na temat zdrowia psychicznego.

9

bezproblemowa napisał/a:

Doskonale Cię rozumiem. Też cierpię na coś, co nie było leczone przez długie lata. Nawet oparłam na tym swojego bloga. Nazywa się Bezproblemowa, niestety jestem nową użytkowniczką i nie mogę dodać linka, dlatego musicie wyszukać w wyszukiwarce. sad Zapraszam jeśli ktoś lubi czytać historie i poradniki na temat zdrowia psychicznego.

Och, spamerka nie może dodać linka którym odświeża archaiczny temat. Jakże to smutne, jak smutne ...

10

Dracarys napisał/a:

Och, spamerka nie może dodać linka którym odświeża archaiczny temat. Jakże to smutne, jak smutne ...

big_smile big_smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak nie leczenie choroby zniszczyło mi życie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024