[Związek homo] Czy to ewidentnie świadczy o zdradzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » [Związek homo] Czy to ewidentnie świadczy o zdradzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Vinko (2019-08-02 17:09:34)

Temat: [Związek homo] Czy to ewidentnie świadczy o zdradzie?

Zakładam temat na tym forum, bo gejowskie fora są upadłe. Po za tym uważam, że kobiety są najlepszymi doradcami.

Jestem w kilka miesięcy w związku na odległość.

Kiedyś partner zawsze pisał, gdzie wychodzi lub co załatwia. Teraz stał się tajemniczy i pisze nagle bez powodu "gdzieś muszę wyskoczyć, będę później". Te swoje sprawy zaczął załatwiać popołudniem lub wieczorem i kilka godzin mu to zajmuje.

Jeszcze kilka tygodni temu, partner garnął się do spotkania, a obecnie udaje, że nie widzi mojego pytania lub zmienia temat. Obecnie za każdym razem pisze "intensywnie myślę nad spotkaniem". Tylko, że z tego myślenia nic nie wynika i tak mijają dni, a on dalej intensywnie myśli. Niewidzieliśmy się już prawie miesiąc. To nie żaden problem dla niego się spotkać, bo od dłuższego czasu nie pracuje i cały dzień siedzi w domu.

Kilka dni temu partner nagle bez powodu napisał mi "coś przeskrobałem i nie wiem czy poraz drugi mi wybaczysz. Próbowałem ciągnąć go za język, najpierw ostro, a następnego dnia do bólu na spokojnie. Powiedział mi, że powie następnego dnia jak się uspokoję. Drążyłem jednak temat, ale i tak nie chciał powiedzieć. Zaczął pisać, że to sprawa nieistotna, mam się nie przejmować i przeprasza za zamieszanie. Zaraz po tym zaczął mi się podlizywać czułymi słówkami.

Kolejnego dnia przypomniałem się, że obiecał powiedzieć o co chodzi. Odpowiedział nie na temat, "chodziło mi o ratowanie związku".

Dziewczyny co myślicie o jego zachowaniu? W jaki sposób wyciągnąć z niego dlaczego tak postępuje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: [Związek homo] Czy to ewidentnie świadczy o zdradzie?

Myślę, że intuicja dobrze Ci podpowiada, że coś jest nie tak. Możliwe, że poznał kogoś innego. Taka zmiana zachowania w krótkim czasie, unikanie, przemilczanie, brak dążenia do kontaktu, gdy wcześniej było całkiem inaczej, a potem wykazywanie poczucia winy bardzo często świadczy, że pojawił się ktoś trzeci. Nie wiązałabym wielkich nadziei z taką znajomością.

3 Ostatnio edytowany przez Vinko (2019-08-02 17:47:36)

Wiesz, tych zmian jest więcej i to się stało gdzieś nieco ponad dwa tygodnie temu. Pewnego dnia z dnia na dzień, nagle zaczął mnie traktować oschle, oficjalnie jak zwykłego kolegę. Trzeciego dnia mu zwróciłem uwagę dlaczego mnie tak traktuje a on na to... postaram się poprawić. I faktycznie zaczęło być w miarę normalnie.

Była jeszcze kilka dni temu taka sytuacja. Partner powiedział mi wieczorem, że musi gdzieś wyskoczyć i będzie później. Po kilku godzinach powiedział, że przypadkiem natrafił na faceta z którym kiedyś był na randce. Ten facet niby przeprowadził się do jego miasta(dziwne, bo to małe miasto z którego każdy ucieka). Rozmawiał z nim i tamten zaprosił go na spacer. Gdy spytałem się czy poszedł na spacer, to zaprzeczył.

Inna rzecz to np. mój partner nie skasował profilu na portalu randkowym, miał grindra(odpowiednik gejowski tindra) oraz jeszcze jeden profil na innym portalu...

Napisałem mu, że tracę do niego zaufanie i im dalej tak postępuje, to to zaufanie jeszcze bardziej się obniża, to go to nie ruszyło. Kiedyś emocjonalnie na wszystko reagował, a teraz do każdej sprawy podchodzi obojętnie.

I co ciekawe on żadnych zmian w swoim zachowaniu nie widzi, uważa że wszystko jest po staremu.

On dalej mi pisze, że mnie kocha, ale tak sobie myślę, że może on gra na dwa fronty i spotyka się z kimś i jest ze mną, bo jeśli mu nie wyjdzie z tamtym, to z podkulonym ogonem wróci do mnie.

4

kilka miesiecy, na odleglosc i takie cyrki? bez sensu.

5

Sugerujesz trolling? To nie jest trolling, to dzieje się naprawdę.

6

nie, po prostu uważam, że po tak krótkim czasie w relacji powinno być między wami dobrze, a jeśli on odstawia Ci takie akcje już teraz to moim zdaniem nie ma sensu brnąć w to dalej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » [Związek homo] Czy to ewidentnie świadczy o zdradzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024