Facet w delegacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Facet w delegacji

Jestemy razem od 2 lat mamy po 38 lat. Mój facet wyjechał w delegację jest nad morzem od mca, stawiają hotel. Zauwazylam że jak wyjechał to mniej się ze mną kontaktuje. Ogólnie to dusza towarzystwa z dobrą gadką. I tak sobie myślę że na tych domkach których mieszkają poznal kogoś i z nią spędza czas. Oczywiście nie przyzna się bo wiadomo ale nie ufam mu. Dziś mu napisalam że nie chce dalej tego ciągnąć bo się zameczymy razem a  on powiedział że mnie kocha i że przesadzam i cisza. Mam dość...pewnie jest z inna że taki zajety

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet w delegacji

Wydaje mi się, że trwały i dojrzały związek polega na zaufaniu, wiem że trudno jest Tobie odnaleźć się w nowej sytuacji, ale prawda jest taka, że jak facet chce zdradzić to to zrobi niezależnie od tego gdzie jest z kim i jak daleko od Ciebie. Im bardziej będziesz go trzymała na krótkiej smyczy, tym bardziej będzie go uwierać i zrobi wszystko żeby się z niej uwolnić. Być może nie rozmawia z Tobą teraz tak często, bo nie ma ochoty się spowiadać i tłumaczyć z tego co robi całymi dniami.

3

Amelia111 napisał/a:

Jestemy razem od 2 lat mamy po 38 lat. Mój facet wyjechał w delegację jest nad morzem od mca, stawiają hotel. Zauwazylam że jak wyjechał to mniej się ze mną kontaktuje. Ogólnie to dusza towarzystwa z dobrą gadką. I tak sobie myślę że na tych domkach których mieszkają poznal kogoś i z nią spędza czas. Oczywiście nie przyzna się bo wiadomo ale nie ufam mu. Dziś mu napisalam że nie chce dalej tego ciągnąć bo się zameczymy razem a  on powiedział że mnie kocha i że przesadzam i cisza. Mam dość...pewnie jest z inna że taki zajety

Twój facet nie jest odpowiedzialny za to, co Ty sobie w swojej głowie wyobrażasz. On tam pojechał pracować, a nie z Tobą pisać i dzwonić.
Jesteś w stanie do sklepu go puścić czy też zastanawiasz się czy nie zarywa do ekspedientki? Popracuj nad swoją głową, bo żadnego związku już nie stworzysz.

Mam jakieś wrażenie, że to troll wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024