Proszę o pomoc! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez toweir (2019-07-19 16:06:54)

Temat: Proszę o pomoc!

Cześć.

Jakiś czas temu zarządziliśmy przerwę z moim chłopakiem, ponieważ nie układało nam się z różnych powodów, chcieliśmy tego, aby wszystko sobie poukładać i wyjaśnić. Wszystko byłoby w porządku, jednakże bardzo za nim tęskniłam podczas tej rozłąki i napisałam mu pewnego dnia powody moich niektórych zachowań, po czym on dodał, że mnie kocha i ja również odpowiedziałam to samo, ale potrzebuje wszystko przemyśleć. Myślałam, że wszystko się ułoży.

Następnie moja znajoma wysłała mi screen z pewnego portalu randkowego (Badoo), że tam przesiaduje ze zaktualizowanym profilem. Zrobiłam mu o to awanturę, do czego się przyznał i powiedział, że to było dla kogoś innego. Dodał również, że 'podczas przerwy to tak, jakbyśmy nie byli razem'. Nie wytrzymałam wtedy i zerwałam, czułam, że jest nieszczery, ale jego jakoś to nie obeszło. Potem jeszcze go przepraszałam za niektóre akcje, które byly z mojej winy i się rozstaliśmy. Za kilka dni przyjechałam do niego i również przeprosiłam za rzeczy, w których zawiniłam. Odpowiedział, że również mnie kocha, tęskni, ale chce sobie to przemyśleć oraz dodał, że z powodu zerwania musiał odreagować i ma już dwie inne kobiety. Kilka dni po zerwaniu. Chciałam wrócić, ale on poprosił o parę tygodni przerwy, w międzyczasie się całowaliśmy i przytulaliśmy, przepraszałam go za większość rzeczy, choć nie we wszystkich zawiniłam (wcześniej to on zawsze wyciągał pierwszy rękę po kłótni). Widziałam, że mnie kocha i jestem dla niego naprawdę ważna.

Spotkaliśmy się jeszcze tydzień temu na chwilę, bo mieliśmy pewną sprawę do załatwienia - był miły, ale nie reagował z entuzjazmem i kiedy chciałam go przytulić, odszedł. Podziękował jednak za spotkanie i od tamtej pory nie mamy kontaktu.

Nie wiem co o tym myśleć, nie umiem na tę chwilę o nim zapomnieć, jest moją jedyną myślą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o pomoc!

Jeden związek = jeden wątek.
Nasz regulamin wyraźnie zabrania dublowania tematów.
https://www.netkobiety.pl/t118906.html

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024