Jakie mogą być jego intencje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie mogą być jego intencje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez smerfetka2017 (2019-06-13 17:24:35)

Temat: Jakie mogą być jego intencje?

Mam 21 lat. Spotkałam się 2 razy z chłopakiem poznanym przez Internet. Nie ukrywam, że bardzo mnie zauroczył. Spodobał mi się wizualnie I przede wszystkim świetnie mi się z nim gadalo. Jednak moim zdaniem, jego intencje względem mnie, nie do końca są jasne. Bardzo rzadko siedzi na mesengerze, ale mimo wszystko do mnie napisał i odpisuje kilka razy dziennie. Zaproponował mi kolejne spotkanie. Najbardziej przeszkadza mi ten rzadki kontakt internetowy, bo to też uniemożliwia mi wyczucie jego intencji, a nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei.
Co do spotkań, wyglądały one według mnie, tak jak powinny wyglądać pierwsze spotkania- gadaliśmy, zaczął mnie przytulać, ale do niczego więcej nie doszło.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie mogą być jego intencje?
smerfetka2017 napisał/a:

Mam 21 lat. Spotkałam się 2 razy z chłopakiem poznanym przez Internet. Nie ukrywam, że bardzo mnie zauroczył. Spodobał mi się wizualnie I przede wszystkim świetnie mi się z nim gadalo. Jednak moim zdaniem, jego intencje względem mnie, nie do końca są jasne. Bardzo rzadko siedzi na mesengerze, ale mimo wszystko do mnie napisał i odpisuje kilka razy dziennie. Zaproponował mi kolejne spotkanie. Najbardziej przeszkadza mi ten rzadki kontakt internetowy, bo to też uniemożliwia mi wyczucie jego intencji, a nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei.
Co do spotkań, wyglądały one według mnie, tak jak powinny wyglądać pierwsze spotkania- gadaliśmy, zaczął mnie przytulać, ale do niczego więcej nie doszło.

Odpisuje Ci kilka razy dziennie, a Tobie jeszcze mało? To ile byłoby wystarczająco? Ma chłop pracę/szkołę rzucić i siedzieć non stop na messengerze?

3

Chce Cię poznawać i tyle. Przecież zaproponował kolejne spotkanie. I wyobraź sobie, że nie każdy lubi pisać przez prawie cały dzień na messengerach itp, albo po prostu odpisuje wtedy,kiedy ma czas.

4

Dziecię internetów i mesengrów 24/7 ma być dostępny.

Desperacja w wieku 21 lat bo chłopak nie odpisał 5000 razy na dzień? lol

Czy wierzycie w świat bezinternetowy???
Bez oczu wlepionych non stop w ekran???

6

Myślę że chłopak który ma 21 lat i ma jakieś życiowe priorytety nie ma czasu na siedzenie od rana do wieczora w internecie Skoro się z tobą umawia to chyba wszystko jest ok i nie ma potrzeby się zamartwiać

7

A Ty co uważasz? W ogóle popatrzyłam na Twoje wątki i zawsze ten sam problem: nie wiesz, co myślisz. To usiądź i się zastanów, bo poza Tobą to nikt nie wie, czego Ty chcesz. Pytasz ludzi dookoła zamiast poobserwować i wyciągnąć wnioski.

Powiedz mi: jakie on może mieć wobec Ciebie intencje? Podaj ze trzy przykłady, co Ci przychodzi do głowy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakie mogą być jego intencje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024