Ile razy ktoś dał szansę z was? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile razy ktoś dał szansę z was?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez demo321 (2019-01-20 13:21:04)

Temat: Ile razy ktoś dał szansę z was?

Z tej strony Facet wink

Witam byłem z dziewczyną 3 lata prawie ostatnimi czasy zaczęło między nami być chłodno i kłótnie. Było już jedno odejście jakieś 4 miesiące temu ale udało się jakoś naprawić tzn koniec związku.Nic za wiele sie nie poprawiło i ze jest jeszcze gorzej niż było momentami możliwe ze tak mogła to odbierać. Nie sądziłem ze na początku roku tak się stanie  chciałem to naprawiać przed zerwaniem ale nie dało rady i już było wtedy ostatnia rozmowa . a To się zaczęło bardzo psuć jak ja napisałem co jest nie tak , i wtedy ona dodała swoje myślałem ze będziemy to naprawiać a wtedy było jeszcze gorzej.

Ona już po tych kłótniach mówi że nie widzi nadziei i nic nie czuję bo jest pusta w środku i nie jest w stanie zaufać mi ponownie. Ja wiem że to wszystko było spowodowane moja osoba w dużej mierze, ona twierdzi że nie pasujemy do siebie.. i mam dać jej spokój i uszanować jej chociaż raz decyzje. Bo ona nie zawsze była szczęśliwa i moje zachowanie ją raziło i cofało powiedziała mi ze nie raz czuła się jak bym ktoś ją rzucał w błoto, ja być może tego nie dostrzegałem ale wiem że aż tak bardzo źle między nami nie było. Ze nasz związek od samego początku nie miał oparcia ani wspólnej decyzji.. ale jak nie mógł mieć do końca jak trwał tyle czasu , cieszyłem sie ze miałem taka osobę która zawsze była oparciem i starała sie mnie zmieniać na lepszego człowieka i pokazywała co jest w życiu najistotniejsze.
Nie potrafię tego tak zostawić być może ona jeszcze coś czuje w środku tylko jest to bardzo zranione lub nic juznie ma ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile razy ktoś dał szansę z was?
demo321 napisał/a:

Witam z tej strony facet

Witam, co tam? Ja najczęściej zero, a Ty?

3 Ostatnio edytowany przez authority (2019-01-20 14:39:07)

Ja też zero z zerami nie rozmawiam wink Szanse można dać ale na bank nie w takim przypadku to co jej zrobiłeś szkoda słów. Efekty tego na pewno było wcześniej widać.

4

Zero, szansę dają tylko ludzie słabi psychicznie.

5

Nie zgadzam się z Charliem. Ludzie słabi psychicznie pielęgnują w sobie urazę i nie potrafią wybaczać. Danie komuś szansy jest dokładną odwrotnością.
jest natomiast pewne ALE
uważam, że w dawaniu drugiej szansy trzeba mieć rozwagę. Nie każdy na nią zasługuje bo nie każdy uważa, że za 1 razem serio nawalił. Dlatego dałabym komuś drugą szansę ale tylko jakby intuicja i okoliczności sytuacji mi podpowiadały, że warto. A jak ktoś drugą zawali no to cóż, odpowiedź jest chyba jasna że zawali i trzecią więc chyba brnąć w to nie warto.

6 Ostatnio edytowany przez demo321 (2019-01-20 14:54:42)

no Ona jest bardzo czuła i krucha osobą w środku byle co jak ktoś nie raz powie to czuje sie urażona i smutna  była do tego czasu być może
juz taka nie jest a te pierwsze rozstanie to było tak z ja wziąłem i prosiłem aby dała mi ją jeszcze raz  spróbowac

7

demo321 napisał/a:

no Ona jest bardzo czuła i krucha osobą w środku byle co jak ktoś nie raz powie to czuje sie urażona i smutna  była do tego czasu być może
juz taka nie jest a te pierwsze rozstanie to było tak z ja wziąłem i prosiłem aby dała mi ją jeszcze raz  spróbowac

Interpunkcja, błagam.

8 Ostatnio edytowany przez swampboy93 (2019-01-20 16:06:52)

demo321 napisał/a:

moje zachowanie ją raziło i cofało powiedziała mi ze nie raz czuła się jak bym ktoś ją rzucał w błoto, ja być może tego nie dostrzegałem ale wiem że aż tak bardzo źle między nami nie było. Ze nasz związek od samego początku nie miał oparcia ani wspólnej decyzji.. ale jak nie mógł mieć do końca jak trwał tyle czasu , cieszyłem sie ze miałem taka osobę która zawsze była oparciem i starała sie mnie zmieniać na lepszego człowieka i pokazywała co jest w życiu najistotniejsze.
Nie potrafię tego tak zostawić być może ona jeszcze coś czuje w środku tylko jest to bardzo zranione lub nic juznie ma ;/

Dzień dobry Sz.P. demo321. Na początku zaproponowałbym przemyślenie własnego postępowania, wprowadzenie konstruktywnych zmian, ponieważ mam wrażenie (być może błędne) że dziewczyna miała uzasadnione powody aby tak się czuć. Zmiana własnego zachowania będzie korzystna, niezależnie czy w przyszłości uda się wrócić do dziewczyny.

9

Dzień dobry, ja wiem przemyślałem to co było źle i pracuje nad tym ale chciałbym od zyskać tą osobę. Możliwe nawet się nie łudzę ze to się uda ale chcę spróbować jak by to miało trwać za pół roku.

10

demo321 napisał/a:

ona twierdzi że nie pasujemy do siebie.. i mam dać jej spokój i uszanować jej chociaż raz decyzje. Bo ona nie zawsze była szczęśliwa i moje zachowanie ją raziło i cofało powiedziała mi ze nie raz czuła się jak bym ktoś ją rzucał w błoto, ja być może tego nie dostrzegałem ale wiem że aż tak bardzo źle między nami nie było. Ze nasz związek od samego początku nie miał oparcia ani wspólnej decyzji..

Ja myślę, że powinieneś przeczytać dokładnie ten fragment. 100 razy.
A potem uszanować jej decyzję, skoro widocznie nie szanowałeś jej decyzji wcześniej.

11

Lady Loka napisał/a:
demo321 napisał/a:

ona twierdzi że nie pasujemy do siebie.. i mam dać jej spokój i uszanować jej chociaż raz decyzje. Bo ona nie zawsze była szczęśliwa i moje zachowanie ją raziło i cofało powiedziała mi ze nie raz czuła się jak bym ktoś ją rzucał w błoto, ja być może tego nie dostrzegałem ale wiem że aż tak bardzo źle między nami nie było. Ze nasz związek od samego początku nie miał oparcia ani wspólnej decyzji..

Ja myślę, że powinieneś przeczytać dokładnie ten fragment. 100 razy.
A potem uszanować jej decyzję, skoro widocznie nie szanowałeś jej decyzji wcześniej.

O to to.
Fajny związek nawiasem jak zerwanie jest pierwszą jej decyzją, której uszanowanie rozważasz....

12

Zostaw ją.
Szansę już miałeś i zawaliłeś.

13

nie pierwszą decyzją tylko nie raz były częściej moje decyzje nic jej nie nie zawsze jej nie pasowało i nie zawsze była zdecydowana... a tu nagle tak

14

demo321 napisał/a:

nie pierwszą decyzją tylko nie raz były częściej moje decyzje nic jej nie nie zawsze jej nie pasowało i nie zawsze była zdecydowana... a tu nagle tak

No i co z tego?
Ona podjęła decyzję, Ty powinieneś ją uszanować. No chyba, że chcesz jej pokazać, gdzie masz jej decyzje.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile razy ktoś dał szansę z was?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024