jak zapomnieć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-12 23:35:21)

Temat: jak zapomnieć

Piszę tu bo się pogubiłam w własnych myślach.

Zaczynając od początku odnowił mi się kontakt po ok 7 latach z kolegą  (oboje byliśmy wtedy sobą zauroczeni).  Teraz przez ok 2 miesięcy mieliśmy codzienny kontakt, spotykaliśmy się, mówił, że mnie lubi, podobam mu się nie tylko fizycznie aż na naszym ostatnim spotkaniu pocałowaliśmy się no i wtedy wszystko się popsuło. Chciałam to zrozumieć po co się zbliżał a teraz się oddala. Jak to określił, że zbliżył się na "wulgaryzm" bo miał nadzieję ze nic to dla mnie nie będzie znaczyło. W końcu mi powiedział, że chyba woli zapomnieć i iść dalej, że w jego głowie jest "nieważne" więc po co, że nie warto tego ciągnąć oraz że pociągam go tylko fizycznie i sam nie wiem czy to może się zmienić  Pisał mi też nie przyjemne rzeczy jak to póżniej określił, że wolał wyjść na ch**a abym zapomniała o nim. 
Ja naprawdę nie potrafię zrozumieć czemu się zachował jak zachował. Po co chce zapomnieć jak nic do mnie nie czuł. A mi na nim zaczęło zależeć...
Znacie może szybkie/skuteczne sposoby jak poradzić sobie z tym i zapomnieć o nim.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024