Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej

Cześć,

Nie wiem czy trafiłem dobrze ale mam pytanie. Dziś w sumie kupiłem moją pierwszą szczoteczkę soniczna i tak natrafiłem na artykuł gdzie dowiedziałem się że używanie zwykłych past niszczy zęby w połączeniu z taką szczoteczką. Czy ktoś się z takim stwierdzeniem spotkał? Używam zwykłej Blend-amed albo Colgate czasami wybielającej a tutaj patrzę że ceny past typu Seysso do szczoteczek sonicznych to 30 zł wzwyż. Czy ktoś może polecić co nie zaszkodzi i będzie wybielać zęby dobrze w połączeniu z soniczną szczoteczką?

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej

Używam sonicznej szczoteczki już ładny kawałek czasu i zazwyczaj kupowałem zwykłe, wybielające pasty tak jak u Ciebie Blend-a-Med itp. Zębów raczej mi to nie poniszczyło, pytałem się dentysty o to i też żadnych przeciwwskazań nie widział.

3

Odp: Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej

Ja polecam pastę do zębów ECODENTA (nie będę wklejać linków, czarna tubka i sama pasta też czarna, zawiera węgiel drzewny i jakiś ekstrakt z herbaty oraz nie zawiera fluoru). Używam jakiś czas i jestem zadowolony.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Pasta do zębów dla szczoteczki sonicznej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024