Co o tym myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez _Mysza_ (2018-12-02 00:28:47)

Temat: Co o tym myśleć?

Mój mężczyzna ogląda kobiety na seks kamerach.  Przyznał się i obiecał że więcej tego nie zrobi,  jesteśmy chwilowo na odległość i stwierdził że to przez to.  Skasowałam mu tam konto ale przecież żaden problem założyć od nowa. 
Straciłam przez to do niego zaufanie.  Nie potrafię przestać o tym myśleć i wciąż się zadręczam myślami czy tam wchodzi.  Nie chce wyjść na nie wiadomo kogo i ciągle go pytac czy tam wchodzi bo skoro okłamał mnie nie raz w tej sprawie to wiem że prawdy nie powie.  Dodam że nasze współżycie jest i zawsze było idealne.  Cudownie nam razem,  nie wiem dlaczego tam wchodził jaki był prawdziwy powód.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myśleć?
_Mysza_ napisał/a:

Dodam że nasze współżycie jest i zawsze było idealne.  Cudownie nam razem,  nie wiem dlaczego tam wchodził jaki był prawdziwy powód.

Jak mawiał Kazimierz Górski, skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle?

3

A może ma za dobrze, za idealnie i właśnie brakuje mu też jakiejś odmiany.Może brak wam emocji, jest zbyt przewidywalnie? Tak czy inaczej, jest to oznaka tego że jest troszkę znudzony.

4

Czy naprawdę poza tym jest idealnie? Ja bym polecała zapytać go po co to robił. Owszem, w zależności kim jest ten twój partner, to różnych uników można się spodziewać ale - ludźmi z potrzebami jesteśmy, po coś to robił, jakaś za tym kryje się jego potrzeba, którą postanowił tak zaspokoić. Pytanie - jaka to potrzeba i dlaczego o niej nie powiedział, dlaczego nie było przestrzeni na to, żeby o tym pogadać i znaleźć rozwiązanie, choćby w  postaci erotycznych rozmów z tobą czy tzw seksu przez telefon z tobą.
Uważam, że jeśli pojawiło się kłamstwo, to znaczy, że nie jest wcale idealnie - to niemożliwe.

5

Monoceros napisał/a:

Uważam, że jeśli pojawiło się kłamstwo, to znaczy, że nie jest wcale idealnie - to niemożliwe.

To, że jest idealnie, miałam na myśli odnośnie współżycia. Pytałam go wielokrotnie, dlaczego to zrobił, że jeśli nie zaspakajam Jego potrzeb, to niech wprost o tym powie i jeśli ma jakieś pragnienia, potrzeby to jestem otwarta na wszystko, tylko niech porozmawia ze mną.. Powiedział, że wszystko jest dobrze, że zaspakajam jego potrzeby, a wchodził tam ot, po prostu.. ale to nie jest dla mnie normalne...
Zapytałam czy byłoby mu miło, gdyby zobaczył, że ja wchodzę na tego typu portale, powiedział że jak chcę to mam wchodzić.. ale ja nie mam takiej potrzeby.
Potem znowu nawiązałam do tematu i on spytał czy już tygodniami będziemy to ten temat wałkować, odpowiedziałam że mnie to boli, nie mogę przestać o tym myśleć bo złamał mi serce tym czego się dowiedziałam. Ktoś kto kocha drugą osobę, nie zrobiłby jej takich rzeczy..

Generalnie w naszym związku, poza seksem jest nuda.. dom, praca.. żadnych wyjść, poza tymi na co tygodniowe zakupy.. czasem jakiś spacer.. On nie chce, nie ma pieniędzy na kawę, ochoty na podróże.. dziecka nawet nie chce, bo stwierdził, że go nie stać (nie dawno wziął kredyt na dom)

rozmawiałam z przyjaciółką i stanowczo odradziła mi dalsze trwanie w tym związku, ponieważ musiałabym zrezygnować z marzenia o posiadaniu dziecka, zająć się tylko pracą i domem.. i do końca życia gdzieś w środku miałabym żal do niego.. i ma rację, bo jestem kobietą która chce mieć rodzinę.. nie chcę żyć na kocią łapę i w dodatku bez dziecka..

Kocham go, nie umiem zrezygnować z tego związku... nie wiem co mam zrobić..

6

Może wyniknęło to z faktu, że jesteśmy na odległość?

7

Jeśli usunęłaś mu konto, to zniszczyłaś skutek a nie przyczynę problemu, więc to się prawdopodobnie powtórzy. Porozmawiaj z nim szczerze, czego mu brakuje i zastanów się, jak wspólnie możecie to naprawić. Sytuacja prawdopodobnie zmieni się na lepsze, jak przestaniecie być na odległość. Warto też po powrocie urozmaicić trochę życie seksualne.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024