Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic

Jestem mezatka.w zasadzie szczesliwą.a mimo to po 12latach małżeństwa czegoś brakowało. Tej chemi,tego och ach. I wtedy poznałam jego. Pracowalismy razem choć nigdy nie rozmawialiśmy. Kiedyś znalazł mnie na fb i napisał.intak to sie zaczęło. Smsowalismy codziennie ,kilkadziesiat smsow dziennie,wiadomosci na mesengerze...na poczatku o zyciu,pasjach itp. Od poczatku wiedział ze mam rodzine i ze możemy być tylko przyjaciołmi. Ale po jakims czasie powiedział ze sie zakochał. Spotkalismy sie kilka razy. I ja tez sie zakochałam.problem w tym ze to taki bad boy. Mial.problemy z prawem, narkotyki, a do tego problemy emocjonalne. I i kiedy powiedzialam ze powinnismy to zakonczyc zaczęły sie pogróżki ze powie wszystkim,ze jestem dzi...ka,su....ka itp. Ze zniszczylam mu zycie, (dodam ze nie ma rodziny,jest wolny). I znow zaczelismy rozmawiac.ale jego zazdrosc byla nie do wytrzymania. Gdy z kims rozmawialam w pracy zaraz dostawalam.wiadomosc ze jestem szmata itp. Nigdy wczesniej zanim nie poznalam.jego nie zdrqdzilam.meza, to pierwszy facet ktory tak.mi zawrocil w glowie. Wiem.ze nigdy nie bedziemy razem,jegi ciagle wyzwiska pod moim.adresem,grozby, rowniez zastraszanie ze popelni samobojstwo sprawily ze to nie facet dla mnie a mimo to nie umiem sie od niego uwolnic. Trwa to juz rok . nie rozmawiamy tydzien dwa a potem jak napisze to znow nie umiem.tego zakonczyc. Bardzo chce,chce o nim zapomniec bo mam rodzine ale nie wiem.jak. mysle o nim ciagle ,tesknie...chce po prostu zyc dalej bez niego a nie umiem.sie z tego wyplatac:(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez starr (2018-11-18 02:09:41)

Odp: Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic
Malwinka11 napisał/a:

Jestem mezatka.w zasadzie szczesliwą.a mimo to po 12latach małżeństwa czegoś brakowało. Tej chemi,tego och ach. I wtedy poznałam jego. Pracowalismy razem choć nigdy nie rozmawialiśmy.

Typowe do bólu... Wkradła się rutyna, to zamiast rozmawiać, walić pięścią w stół, tupać nogami, to najłatwiej poznać boczniaka, potem też typowo...

Malwinka11 napisał/a:

Kiedyś znalazł mnie na fb i napisał.intak to sie zaczęło. Smsowalismy codziennie ,kilkadziesiat smsow dziennie,wiadomosci na mesengerze...na poczatku o zyciu,pasjach itp. Od poczatku wiedział ze mam rodzine i ze możemy być tylko przyjaciołmi. Ale po jakims czasie powiedział ze sie zakochał. Spotkalismy sie kilka razy. I ja tez sie zakochałam.

No jak się z kimś chadza do łózka, to można się w nim zakochać...

Malwinka11 napisał/a:

problem w tym ze to taki bad boy. Mial.problemy z prawem, narkotyki, a do tego problemy emocjonalne.

Przecież taki Ciebie kręci najbardziej... Te emocje... Nie to co nudy w domu z małzem...

Malwinka11 napisał/a:

I i kiedy powiedzialam ze powinnismy to zakonczyc zaczęły sie pogróżki ze powie wszystkim,ze jestem dzi...ka,su....ka itp. Ze zniszczylam mu zycie, (dodam ze nie ma rodziny,jest wolny). I znow zaczelismy rozmawiac.ale jego zazdrosc byla nie do wytrzymania. Gdy z kims rozmawialam w pracy zaraz dostawalam.wiadomosc ze jestem szmata itp.

smile chyba jednak to właśnie Ciebie kręci...

Malwinka11 napisał/a:

Nigdy wczesniej zanim nie poznalam.jego nie zdrqdzilam.meza,

A jakie to ma teraz znaczenie? Zrobiłaś to jednak...

Malwinka11 napisał/a:

to pierwszy facet ktory tak.mi zawrocil w glowie. Wiem.ze nigdy nie bedziemy razem,jegi ciagle wyzwiska pod moim.adresem,grozby, rowniez zastraszanie ze popelni samobojstwo sprawily ze to nie facet dla mnie a mimo to nie umiem sie od niego uwolnic..

Przecież nie Masz potrzeby uwalniać się... Kochasz go, nie męża... No to w czym problem?

Malwinka11 napisał/a:

Trwa to juz rok . nie rozmawiamy tydzien dwa a potem jak napisze to znow nie umiem.tego zakonczyc. Bardzo chce,chce o nim zapomniec bo mam rodzine

Nie, już nie Masz... dokonałaś eutanazji i psychicznej i fizycznej... Tylko rodzina jeszcze o tym nie wie.

Malwinka11 napisał/a:

ale nie wiem.jak.

Dopóki on wzbudza w tobie takie emocje, to nijak się nie uda. Nie ma takiego mądrego/silnego by Ciebie odciągnąć od tych emocji.

Malwinka11 napisał/a:

mysle o nim ciagle ,tesknie

O! to pewne, bo przecież jest taki inny niż to co Twój kapciowy w domu...

Malwinka11 napisał/a:

...chce po prostu zyc dalej bez niego a nie umiem.sie z tego wyplatac:(

Wyplączesz się, tylko trzeba z małżem pogadać, o tym co mu zafundowałaś... Przede wszystkim, że kochasz innego.

3

Odp: Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic

starr ì to cała prawda smile
Malwinka11 zniszczyłaś swoje dotychczasowe życie, ale również życie swojej rodziny.
Okazałaś się porażką dla swojego męża i swojej rodziny.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Toksyczny zwiazek jak sie uwolnic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024