Dzień dobry. Potrzebuje pomocy w zbiórce dla mojej chorej siostrzyczki ma tylko 4latak.
https://pomagam.pl/podaruj-zycie-mai
Oto link do zbiórki. Wiem że te forum nie służy do tego ale czas ucieka a jak narazie same założenie zbiórki niewiele dało.
Każda pomoc się liczy w nagłaśnianiu tak jak i finasowa..
Zamieniłam w Twoim poście link na aktywny, co ułatwia odszukanie wskazanej strony.
Ze swojej stronie proponuję, o ile jeszcze tego nie zrobiliście, aby podobną zbiórkę założyć na siepomaga.pl. Moim zdaniem jest to skuteczniejsza droga zbierania środków potrzebnych na leczenie, bo obserwując kolejne zbiórki wydaje mi się, że ludzie jednak szybciej się mobilizują. Ponadto informacja wraz z linkiem o wielu, jeśli nie wszystkich, nowych akcjach z automatu pojawia się również na FB, dzięki czemu łatwiej można dotrzeć do potencjalnych darczyńców. W każdym razie na pewno nie zaszkodzi, bo im więcej dróg pozyskiwania tak potrzebnych pieniędzy, tym większa szansa na osiągnięcie celu.
Ze swojej strony chciałabym napisać, że bardzo Wam wszystkim współczuję. Nie tylko Mai, bo choć to ona musi stoczyć tę nierówną walkę, to przecież w takiej sytuacji tak naprawdę choruje cała rodzina.
Życzę Wam zatem siły i osiągnięcia zamierzonego celu, lekarzom z kliniki w Meksyku samych właściwych i przynoszących pożądane efekty decyzji, a malutkiej siostrzyczce, by przeszła przez to piekło zwycięsko. To jest okrutne, bo ona powinna się teraz beztrosko bawić...