Kurde. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kurde.

Jak ja bym chciała, żeby facet robił mi minete i palcówkę, uwielbiam seks, daje mi spełnienie, ale jakoś tęsknię za tym, czego nie mam big_smile Jestem "nieśmiała", chyba nie umiem rozmawiać o seksie, dlatego częściej pisze smsy, "chciałabym... marzę..." I nic. On wie. Rozumiem, że woli seks, ale są dni, kiedy ja wolałabym coś innego. Marzą mi się pieszczoty cała noc, spocone ciała, żel nawilżający.
Ja wiem, że muszę mówić, mówić, mówić. Pytać, rozmawiać, dociekac.

Dobra, to taki żalpost. Podnieście mnie na duchu big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kurde.

naucz się rozmawiać o seksie. Tyle

3

Lady Loka napisał/a:

naucz się rozmawiać o seksie. Tyle

To że ona się nauczy, nic nie pomoże, kiedy on nie będzie chciał/umiał rozmawiać. A tu dziewczyna się przełamuje, zagaja temat na tyle, ile potrafi, a facet nic. Myślę, że gdyby on jakoś zareagował na te smsy, to krok po kroku oboje zaczęliby się otwierać na rozmowy o seksie. A tak to nie wiem - podsunąć mu jakieś artykuły z poradników " czego pragną kobiety" ? wink

4

Przede wszystkim zrozumieć, że seks to nie tylko penetracja. Bo Ty też Autorko, masz takie myślenie. Palcówka to seks. Minetka to seks.
A Ty robisz loda jemu?

5

Necking napisał/a:

Ja wiem, że muszę mówić, mówić, mówić.

Weź pod uwagę, że facet może nie lubić robić minety i suszenie mu głowy tego nie zmieni.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024