Hej Wam! Mam 21 lat.Mam uporczywy problem z czerwonymi policzkami i nosem co wygląda bardzo źle. Dlatego muszę nakladac na twarz fluid czego bardzo nie lubię. Używałam już sporo produktów.. Nawet żel myjący z mixa na zaczerwienienia i nic bardzo mi z tym źle... Pomocy!
2 2018-10-16 09:13:24 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-16 13:42:17)
Mocny makijaż maskuje niedoskonałości lecz niestety pogłębia Twój problem z cerą. Wiem, bo sama miałam podobne problemy a dobry krem może zdziałać cuda ! Na rynku dostępnych jest wiele produktów jednak nie każdy jest skuteczny.. Mogę polecić krem skinicer z SPAM wybór produktów do pielęgnacji i higieny cery z niedoskonałościami jest naprawdę duży i dostosowany do każdego typu skóry.
Autorko, jeszcze raz poprawisz edycję moderatora i w miejsce moderatorskiej korekty ponownie umieścisz spam - a Twoje konto zostanie natychmiast zablokowane/ Moderator IsaBella77
Opal swoje cialko na solarium,skora zmatowieje i nie bedzie widac czerwonych polikow
zapytaj lekarza czy to aby nie TOCZEŃ, bardzo poważna choroba, a pierwszy objaw to zaczerwienieniona i podrażniona skóra na nosie i policzkach, taki "motylek", ewentualnie mi na podrażnienia pomaga woda termalna, w hebe masz tanią z termissy, jeśli to nie pomoże to raczej ja bym się wybrała do dermatologa
Jeśli wykluczone zostały choroby - np. toczeń, to Twoja skóra zapewne jest tzw. cerą naczynkową. Musisz dostarczać jej rutyny, a dokłądnie naczyniom krwionośnym, żeby je wzmocnić i żeby nie pękały. Można stosować kremy z arniką, łykać Rutinoscorbin czy zaopatrzyć się w serie kosmetyków do cery naczynkowej - najlepiej dermokosmetyków aptecznych. U mnie pomogły też naturalne produkty na bazie olejku różanego.