Nietypowa reakcja-nie wiem jak to nazwać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nietypowa reakcja-nie wiem jak to nazwać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nietypowa reakcja-nie wiem jak to nazwać...

Hej, piszę tu z ciekawości czy ktoś ma może tak samo. Raz na czas wychodzę na koncerty gdzie grana jest muzyka elektroniczna. Nieważne jaka, w każdym razie zawsze łapię się na tym, że tańczę/skaczę, a przy tym głośno wydaję dźwięk typu "mmmmmmm". Takie 6 h na koncercie skutkuje tym, że potem mam mega chrypkę.
Czy to jakieś emocje wyrzucam nie wiedząc o tym? Przyznam, że przynosi mi to ulgę, zupełnie jakbym wydzierala się w nieboglosy, nikt nie słyszy, bo gra muzyka.
Ale dlaczego tak się dzieje? Czy ktoś ma tak samo?
Druga rzecz-nie mam umiaru i mogę się tak katować skacząc całą noc....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nietypowa reakcja-nie wiem jak to nazwać...

No przecież po to się chodzi na takie koncerty, żeby się wyszaleć. A to co nazywasz ulgą ma taką ładną nazwę - katharsis.

3

Nie ma w tym nic dziwnego smile Uwielbiam też koncerty i z powodu wibracji muzyki i również właśnie z niezwykłego uczucia relaksu, jaki wtapia się we mnie po muzycznej konsumpcji i wspaniałe uczucie odpłynięcia stressu.Więc jak widzisz nie ma w tym nic dziwnego..Tylko, że w moim przypadku nie są, to 6 godzinne doznania smile Tylko czuję, to po tradycyjnie trwającym koncercie...
Czy to jakieś emocje wyrzucam nie wiedząc o tym?
Nie wiedząc o tym? Przecież czujesz i widzisz swoją reakcję, a chrypka jest wynikiem tego, że krzyczysz, śpiewasz ..jak zwał tak zwał, ale przekazujesz swoją energię smile

4

Nie śpiewam tylko wydobywa mi się "mmmm....." samo! To ja chyba potrzebuję dużo tego katharsis....

5

Jeżeli nie wiesz co robisz to może pora na psychologa?

6 Ostatnio edytowany przez Summertime (2018-10-15 16:26:27)

Lady Loka napisał/a:

Jeżeli nie wiesz co robisz to może pora na psychologa?

powiem szczerze, ze te rozkminy sa dziwne...bardzo dajace do myslenia

edycja
dopisze tylko, ze rozkminy autorki

7

big_smile

Zdaję sobie sprawę z tego, że są dziwne.
A do psychologa chcialabym, chętnie...

8

No ja tam nie wiem czy mi to daje do myślenia.
Norma, że jak 6h jęczysz bądź krzyczysz to potem chrypisz. A co do transu to albo dobrze się bawisz albo może natężenie muzyki powoduje psychozy? Muzyka elektronicza ma swoje natężenia dźwięków, może to jakieś napady?

9

Oj tam, moim zdaniem to jest normalne, nie ma sensu robić z tego czegoś wielkiego smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nietypowa reakcja-nie wiem jak to nazwać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024