Dziwne relacje z mezczyznami- dlaczego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziwne relacje z mezczyznami- dlaczego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez paulaw (2018-10-11 09:11:25)

Temat: Dziwne relacje z mezczyznami- dlaczego?

Czesc wszystkim!
Od jakiegoś czasu mocno mnie zastanawia dlaczego moje relacje z mężczyznami wyglądają w jeden określony sposób. Mianowicie chodzi o to, że faceci chcą o odemnie seksu. Nie ubieram się w sposób prowokujący,  nie zacepiam mężczyzn i nie mam napisane na czole " przelać mnie " mimo to nawet na ulicy zaczepiaja mnie totalnie obcy mężczyźni, którym zapewne o jedno chodzi. Wśród moich znajomych sytuacja jest taka sama. Mam zaledwie 20 lat A dwokrotnie już nieplanowanie wylądowałam w relacji fuck friend. Zastanawia mnie w czym rzecz? Zapewne problem tkwi gdzieś we mnie, z tym że  nie potrafię go wykryć

Dodam, że nawet facet z pierwszej takiej relacji, po tym jak zerwałam z nim kontakt nie daje mi spokoju i nalega na odnowienie kontaktu. Wmawiajac mi przy tym jak to za mną tęskni i , że byłam dla niego wyjątkową dziewczyna. To wszystko pewnie przez to, że mu odmówiłam przywrócenia lozkowej relacji, więc zapewne chce mnie w taki sposób 'zachęcić' ..
Jak myślicie dlaczego to tak wygląda?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Metalage (2018-10-11 11:06:37)

Odp: Dziwne relacje z mezczyznami- dlaczego?

Akurat są różni faceci, nie ma co nas wrzucać do jednego wora.

paulaw napisał/a:

facet z pierwszej takiej relacji, po tym jak zerwałam z nim kontakt nie daje mi spokoju i nalega na odnowienie kontaktu. Wmawiajac mi przy tym jak to za mną tęskni i , że byłam dla niego wyjątkową dziewczyna

Ten któremu odmówiłaś, no niewiem , jak to wyglądało u ciebie, czy był tak nachalny na seks z tobą?
Mogł się zwyczajnie zakochać.(Jaki by nie był, warto uszanować uczucia drugiej osoby)
Inna sprawa, młody chłopak to może byłaś jego pierwsza bliższą sercu osobą, jak go odtrąciłaś
zwyczajnie nie potrafi się z tym pogodzić, bo może jeszcze nie miał takiego doświadczenia w życiu

Zaczepiają cię, bo może czują się w twoim towarzystwie pewni siebie.
A czy ty przypadkiem nie jestes na codzien lekko uległą osobą? (nie mowiąc o seksie)

3 Ostatnio edytowany przez Hola1 (2018-10-11 11:37:21)

Metalage napisał/a:

paulaw napisał/a:

facet z pierwszej takiej relacji, po tym jak zerwałam z nim kontakt nie daje mi spokoju i nalega na odnowienie kontaktu. Wmawiajac mi przy tym jak to za mną tęskni i , że byłam dla niego wyjątkową dziewczyna

Ten któremu odmówiłaś, no niewiem , jak to wyglądało u ciebie, czy był tak nachalny na seks z tobą?
Mogł się zwyczajnie zakochać.(Jaki by nie był, warto uszanować uczucia drugiej osoby)
Inna sprawa, młody chłopak to może byłaś jego pierwsza bliższą sercu osobą, jak go odtrąciłaś
zwyczajnie nie potrafi się z tym pogodzić, bo może jeszcze nie miał takiego doświadczenia w życiu

A czy ty przypadkiem nie jestes na codzien lekko uległą osobą? (nie mowiąc o seksie)

Nie, napewno się nie zakochał. A co do jego doświadczeń , to pierwsza też nie byłam. Wiem, że kiedyś Przede mną był w związku z jakąś inną dziewczyna.

Z tą uległością to możesz mieć racje. W sumie to ciezko mi spławiać innych , mowic nie- zwlaszcza facetow, ktorzy sa dla mnie mili.Ale to, aż tak jest widoczne ? Nawet na ulicy, wśród obcych, zanim zacznę jeszcze z nimi gadać?

Hola1 napisał/a:
Metalage napisał/a:

paulaw napisał/a:

Nie, napewno się nie zakochał. A co do jego doświadczeń , to pierwsza też nie byłam. Wiem, że kiedyś Przede mną był w związku z jakąś inną dziewczyna.

Z tą uległością to możesz mieć racje. W sumie to ciezko mi spławiać innych , mowic nie- zwlaszcza facetow, ktorzy sa dla mnie mili.Ale to, aż tak jest widoczne ? Nawet na ulicy, wśród obcych, zanim zacznę jeszcze z nimi gadać?

Konta Ci się pomyliły.

5

Trochę za mało wymagająca jesteś..i przy tym zgadzasz się ...pewnie nawet bez żadnych wysiłków ze strony chłopaka.........Tak naprawdę sex jest bardzo prosto mieć...A Ty ich właśnie w tym utwierdzasz.

Wszystko jest zależne od Ciebie samej i tego na co pozwolisz drugiej stronie.Bo jeśli szukasz romantyzmu partnera, to odrzucasz takie formy jak dotychczas miałaś, ponieważ to strata czasu.

6 Ostatnio edytowany przez balin (2018-10-12 10:16:15)

Znaczy ma udawać taką niedostępną? smile

Myslę, ze tu problem jest taki, że Autorka ma wśród mężczyzn opinię łatwej. Dlatego romantycy omijają ją szerokim łukiem.

Ostatnio na innym forum czytałem. Chłopak na imprezie poznał ładną dziewczynę. Spodobała się mu, ale jego koledzy powiedzieli mu, ze ona to spała juz z tym i z tamtym. No i chłopak od razu ją sobie odpuścił. Myślę, że podobnie jest z Autorką.

7

Poruszyło mnie zdanie- wylądowałam w nieplanowanej relacji.. sad
Planuj. myśl. A jak masz wątpliwości- nie wchodź w takie relacje.

8

balin napisał/a:

Chłopak na imprezie poznał ładną dziewczynę. Spodobała się mu, ale jego koledzy powiedzieli mu, ze ona to spała juz z tym i z tamtym. No i chłopak od razu ją sobie odpuścił.

Jakie dno, jakie dno... zakompleksione prawiczki. To właśnie przed takimi dziewczyny muszą udawać, że nie miały wiele seksu, bo biedactwo w moralniaka wpędzi.

9

Gary napisał/a:
balin napisał/a:

Chłopak na imprezie poznał ładną dziewczynę. Spodobała się mu, ale jego koledzy powiedzieli mu, ze ona to spała juz z tym i z tamtym. No i chłopak od razu ją sobie odpuścił.

Jakie dno, jakie dno... zakompleksione prawiczki. To właśnie przed takimi dziewczyny muszą udawać, że nie miały wiele seksu, bo biedactwo w moralniaka wpędzi.

Ale tłumaczy Autorce, dlaczego trafia na takich, na jakich trafia. smile

10

balin
Znaczy ma udawać taką niedostępną? smile
Kobiecy świat, to nie udawanie.Kiedy w końcu, to zrozumiesz staniesz się szczęśliwszy.

11

Też się czasem zastanawiam co to za sygnały mogą te dziewczyny wysyłać, że faceci na nich tak lecą. To nie pierwszy wątek tutaj.
Czy chodzi o wygląd? Zachowanie? Feromony jakieś? Karmę?

A skoro ona wylądowała w relacji fuck-friends, to znaczy ona się tak umawiała z chłopakami? Uległa im? Nie chciała stracić?

12

Moge jedynie odniesc sie do slow autorki o tej ulicy...sama przeswiadczylam takie zachowanie.To chyba sa uczniowie slawnych szkol w necie , ksiazkowych, youtubowych, ktore w ich guscie, to chca zjesc.Od mnie mlodsi ok przecietnie 10 lat.Rownolatkowie mnie nigdy nie zaczepili.

13

Nie jesteś bezwolną istotą. Sama wybierasz facetów z którymi wchodzisz w relacje. Co sprawiło że w taką weszłaś? Może masz niskie poczucie własnej wartości albo duże potrzeby seksualne . Podobno w wieku około 20 lat 15% mężczyzn ma dostęp to seksu ze wszystkimi dziewczynami jakie zechcą . Bo kobiety wybierają tylko tych najatrakcyjniejszych. Przez to te osobniki stają się cyniczni i nie próbują tworzyć głębszych relacji tylko po to aby zaspokoić swoje żądze. Takich panów pewnie wybierasz i dajesz im to czego chcą .

Co do podrywu na ulicy jesteś młoda atrakcyjna z wyglądu to czemu mieli by Cie nie podrywać? To jak po udanym podrywie potoczy się wasza relacja zależy głównie od Ciebie . No chyba że na start mówią "hej mała chodź w krzaczory". Może też sama nie masz za wiele więcej facetowi do zaoferowania poza kontaktem fizycznym albo tak czujesz więc godzisz się na ten sex aby faceta zatrzymać przy sobie.

14

paulaw napisał/a:

Mianowicie chodzi o to, że faceci chcą o odemnie seksu.

No raczej nie naturalne by było gdyby tego seksu na jakimś etapie znajomości nie chcieli wink, oczywiście może być tak w przypadku niedoświadczonych/nieśmiałych facetów, że będą się z tym czaić. Każdy zakochuje się w innym tempie i do seksu często dochodzi zanim pojawi się jeszcze poważniejsze uczucie, a jak relacja potoczy się dalej to już zależy od obu stron.

paulaw napisał/a:

Czesc wszystkim!
mimo to nawet na ulicy zaczepiaja mnie totalnie obcy mężczyźni, którym zapewne o jedno chodzi. Wśród moich znajomych sytuacja jest taka sama.

Zaczepiają Cie bo podobasz im się fizycznie, a gdzie mają zaczepiać? smile A to czego szukają to już kwestia osobista, jedni seksu drudzy miłości jak wszędzie.

paulaw napisał/a:

Mam zaledwie 20 lat A dwokrotnie już nieplanowanie wylądowałam w relacji fuck friend. Zastanawia mnie w czym rzecz?

Po dwóch osobnikach/doświadczeniach przesądzasz że coś jest nie tak?
Pomijając że części faktycznie może zależeć tylko na seksie, to na tym polega dobieranie się, może jeden na 10 będzie do Ciebie pasować i wytworzy się coś więcej, na to potrzeba też trochę czasu, a to czy będzie seks wcześniej czy później nie ma na to wpływu.

Hola1 napisał/a:

Skąd wiesz że się nie zakochał?

15 Ostatnio edytowany przez Hola1 (2018-10-13 14:05:31)

tooshy27 napisał/a:
paulaw napisał/a:

Mianowicie chodzi o to, że faceci chcą o odemnie seksu.

No raczej nie naturalne by było gdyby tego seksu na jakimś etapie znajomości nie chcieli wink, oczywiście może być tak w przypadku niedoświadczonych/nieśmiałych facetów, że będą się z tym czaić. Każdy zakochuje się w innym tempie i do seksu często dochodzi zanim pojawi się jeszcze poważniejsze uczucie, a jak relacja potoczy się dalej to już zależy od obu stron.

paulaw napisał/a:

Czesc wszystkim!
mimo to nawet na ulicy zaczepiaja mnie totalnie obcy mężczyźni, którym zapewne o jedno chodzi. Wśród moich znajomych sytuacja jest taka sama.

Zaczepiają Cie bo podobasz im się fizycznie, a gdzie mają zaczepiać? smile A to czego szukają to już kwestia osobista, jedni seksu drudzy miłości jak wszędzie.

paulaw napisał/a:

Mam zaledwie 20 lat A dwokrotnie już nieplanowanie wylądowałam w relacji fuck friend. Zastanawia mnie w czym rzecz?

Po dwóch osobnikach/doświadczeniach przesądzasz że coś jest nie tak?
Pomijając że części faktycznie może zależeć tylko na seksie, to na tym polega dobieranie się, może jeden na 10 będzie do Ciebie pasować i wytworzy się coś więcej, na to potrzeba też trochę czasu, a to czy będzie seks wcześniej czy później nie ma na to wpływu.

Hola1 napisał/a:

Skąd wiesz że się nie zakochał?

Nie zakochał się, bo kiedy się z nim spotykałam jeszcze to zachowywał się w stosunku do mnie, jak do kogoś od kogo chce tylko seksu. Jak się spotykaliśmy to robiliśmy jedno  i nasze spotkanie się kończyło. Nie było tam żadnych czułości, ani uczuć. Sytuacja się trochę dopiero zmieniła, jak urwałam z nim kontakt i nie chciałam się spotkać już.Wtedy (wiem od wspólnego znajomego), że często się upijał i o mnie wspominal.
Zdarzylo sie , ze do mnie Pisał,  ale tylko  wtedy jak trochę wypił, bo jak sam się przyznał na trzeźwo nie miał odwagi.(To przez to, że na koniec naszej znajomości mocno się z nim poklocilam, zaznaczając że nie chce mieć z nim kontaktu) Później właśnie wypisywał , że tęskni itp.. Ale to po to, żeby przywrócić naszą dawną 'relacje i zaciągnąć mnie do łóżka. Tak jakby kilka miłych słów miało cokolwiek zmienić..

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziwne relacje z mezczyznami- dlaczego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024