Historia jakich malo! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Historia jakich malo!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez mronik (2018-10-06 15:09:38)

Temat: Historia jakich malo!

Hej,

Szybko i zwiezle!
Zakochujemy sie w sobie (12 miesiecy razem). Ona po 10 letnim zwiazku, mieszka ze swoim ex (bo nie ma wyjscia), ja po przejsciach.
Rok, wyciagania jej za uszy z tamtego zwiazku, byla oszukana. Akceptacja i zaufania na maksa ze musi tam mieszkac (100km), od mojego miasta.
Wyjezdzamy czesto bo sluzbowo, podrozuje pomagam jej w jej wyjazdach. Poznaje cala moja ekipa.
Jej najlepsza przyjaciolka, to moja wspolniczka. Jej przyjaciolka poznaje super kumpla jej ex-a. Sa razem 3 miesiace. Spotykaja sie w ich domu nad jeziorem, gdzie mieszkaja. Ja w tym czasie widze sie z nia rzadko bo mam swoje binzesy 500 km dalej.
Tlumie zazdrosc i staram sie rozumiec, bo od wrzesnia w koncu bedziemy w jednym miescie razem, wiec czasami warto czekac prawda?
W koncu sie tu przeprowadza mamy miec razem biuro. I nagle...dowiadujemy sie, ze najpierw moja wspolniczka przyjaciolka mojej ex, ze ten facet nie moze byc z nia bo pracuje 300 km od naszego miasta i zwiazek na odleglosc bla, bla, bla. Dzien pozniej ja dowiaduje sie tego samego od mojej kobiety tyle, ze ona nie  teskni i nie czuje, ze chce ze mna byc.
Po 3 tygodniach jej przyjaciolka i ja dowiadujemy sie, ze oni sa razem. Dodam tylko, ze nadal chce ze mna pracowac i nie widzi w tym problemu (bedzie tam kilka innych osob moich znajomych)
Co Wy na to? Jak zyc normalnie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Historia jakich malo!

Muszę przyznać jest tak jak obiecałeś - szybko i zwięźle. Nawet za bardzo.
Zadałeś pytanie - "jak żyć normalnie" - otóż żyj jak żyłeś ale panienkę i jej przydupasa pogoń i to daleko.
Dlaczego? bo to nie są już osoby którym będziesz w stanie zaufać a w interesach to chyba podstawa? Napiszę dosadniej - zostałeś zmanipulowany, oszukany, zdradzony- chcesz nadal kontynuować znajomość z taką osobą?

3

mronik napisał/a:

Hej,

Szybko i zwiezle!
Zakochujemy sie w sobie (12 miesiecy razem). Ona po 10 letnim zwiazku, mieszka ze swoim ex (bo nie ma wyjscia), ja po przejsciach.
Rok, wyciagania jej za uszy z tamtego zwiazku, byla oszukana. Akceptacja i zaufania na maksa ze musi tam mieszkac (100km), od mojego miasta.
Wyjezdzamy czesto bo sluzbowo, podrozuje pomagam jej w jej wyjazdach. Poznaje cala moja ekipa.
Jej najlepsza przyjaciolka, to moja wspolniczka. Jej przyjaciolka poznaje super kumpla jej ex-a. Sa razem 3 miesiace. Spotykaja sie w ich domu nad jeziorem, gdzie mieszkaja. Ja w tym czasie widze sie z nia rzadko bo mam swoje binzesy 500 km dalej.
Tlumie zazdrosc i staram sie rozumiec, bo od wrzesnia w koncu bedziemy w jednym miescie razem, wiec czasami warto czekac prawda?
W koncu sie tu przeprowadza mamy miec razem biuro. I nagle...dowiadujemy sie, ze najpierw moja wspolniczka przyjaciolka mojej ex, ze ten facet nie moze byc z nia bo pracuje 300 km od naszego miasta i zwiazek na odleglosc bla, bla, bla. Dzien pozniej ja dowiaduje sie tego samego od mojej kobiety tyle, ze ona nie  teskni i nie czuje, ze chce ze mna byc.
Po 3 tygodniach jej przyjaciolka i ja dowiadujemy sie, ze oni sa razem. Dodam tylko, ze nadal chce ze mna pracowac i nie widzi w tym problemu (bedzie tam kilka innych osob moich znajomych)
Co Wy na to? Jak zyc normalnie?

Mieszka ze swoim exem bo nie ma wyjścia? Litości...
Jeśli ktoś ma jakieś zaszłości i wchodzi w nowe relacje jest to nieodpowiednia osoba do bycia z w relacji. Koniec tematu. Będziesz wiedział na przyszłość.

4

maku2 napisał/a:

Muszę przyznać jest tak jak obiecałeś - szybko i zwięźle. Nawet za bardzo.
Zadałeś pytanie - "jak żyć normalnie" - otóż żyj jak żyłeś ale panienkę i jej przydupasa pogoń i to daleko.
Dlaczego? bo to nie są już osoby którym będziesz w stanie zaufać a w interesach to chyba podstawa? Napiszę dosadniej - zostałeś zmanipulowany, oszukany, zdradzony- chcesz nadal kontynuować znajomość z taką osobą?

jej przyjaciolka i ja mamy razem firme, bo moze troche niejasno napisalem.
ona twierdzi, ze teoretycznie mnie nie zranila, bo najpierw sie rozstala ze mna, a potem zaczela byc z typem. Jedynie przyjaciolka zostala przez nia oszukana, ale przyznala sie do bledu i powiedziala "przepraszam".
Po tym wszystkim chce pracowac w miejscu i nie widzi, z tym problemu, ktore jej przygotowalem u mojego znajomego, gdzie sam bede pracowal. Od kiedy trwal romans i etap "zakochiwania sie jej", w facecie jej przyjaciolki? oboje nie wiemy.
Powiedziala nam to przez fb, dopiero, gdy zaczal sie jej grunt palic pod nogami.
Ja caly czas jej ufalem i czekalem na wrzesien, az przyjedzie do naszego miasta. Serce mamy w kawalkach i ja i jej najlepsze przyjaciolka.
Tymczasem ona bawila sie w najlepsze organizowala eventy i podberala faceta swojej przyjaciolce, ktora ryczala jej w rekaw, co ma zrobic bo on taki niezdecydowany...

5

Od kiedy trwal romans i etap "zakochiwania sie jej", w facecie jej przyjaciolki? oboje nie wiemy.

To właściwie nie ma znaczenia(no chyba że współżyła z wami w jednym czasie) znaczenie ma tylko fakt że was (Ciebie i przyjaciółkę) zdradziła i to w perfidny sposób.
Jej tłumaczenie że Ciebie zostawiła i "dopiero" wzięła się za innego możesz sobie między bajki włożyć, najpierw przygotowała sobie grunt a następnie puściła Twoją gałąź.

Po tym wszystkim chce pracowac w miejscu i nie widzi, z tym problemu, ktore jej przygotowalem u mojego znajomego, gdzie sam bede pracowal.

Wyobrażasz sobie wspólną pracę? Jeśli masz wpływ na znajomego to niech jej podziękuje za współpracę i pa. Sądzisz że to będzie chamskie? a to co wam odwaliła jak nazwiesz?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Historia jakich malo!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024