Czy pozwolić Mu na taki biznes? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pozwolić Mu na taki biznes?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy pozwolić Mu na taki biznes?

Wyjechalismy z mężem za granice by sie dorabiać.On wyskakuje z pomysłem że niebawem chce kupić zuzyte auta z niemiec,naprawic je i sprzedac bo rzekomo zarobi na tym ze trzy tysiaki.Dla mnie ponysł chory bo kto to kupi a po drugie lepiej odkladac teraz a nie inwestowac w stare bmw i bawić w handlarza.On jest troche niepocieszony i uwaza ze nie daje mu wsparcia ,co robic? Pozwolić Mu na to ? Dla mnie to głupie jakieś i bezsensowne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pozwolić Mu na taki biznes?

najlepiej zapytaj na męskim forum czy to ma sens. jeśli jest dobrym mechanikiem i się na tym zna to może to nie być głupie, w naszym kraju zapotrzebowanie na fury z niemiec jest raczej duże, choć konkurencja raczej też.

Czemu nie kontynuujesz któregoś z wcześniejszych tematów? To już trzeci wątek o Twoim mężu i pieniądzach...

4

Zgodnie z regulaminem problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku. Wynika to z faktu, że posiadając więcej danych i szersze spojrzenie na dany problem, łatwiej jest udzielić właściwej odpowiedzi, Ty z kolei masz szansę uzyskać lepszą pomoc. Ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o kontynuowanie któregoś z poprzednich (i tak masz o jeden za dużo), zapoznanie się z naszymi zasadami (z naciskiem na punkt 4 RF) i stosowanie do ich zapisów. Uprzedzam, że następnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pozwolić Mu na taki biznes?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024