Grupa dla Singli dobra na samotność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Grupa dla Singli dobra na samotność

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Grupa dla Singli dobra na samotność

Hej nazywam się Sylwia. I chcę się z wami podzielić, że ja też długo chorowałam na samotność.
Najgorsze były weekendy i urlopy.
Koleżanka namówiła mnie na grupę dla singli w Warszawie.
I się odważyłam. Powiem, że od tego czasu coś zaczęło zmieniać się we mnie,
w moim myśleniu i czuciu. tam na grupie spotkałam Dorotkę, to moja najbliższa przyjacióła.

Już nie cierpię jak dawniej. Żyję, zaczęłam żyć dla siebie!  I liczę mocno na to, że spotkam miłość
na którą czekam.
S.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Grupa dla Singli dobra na samotność

Witam. Napisz coś więcej o tej grupie singli, jacy ludzie tam są, z jaką samotnością itp. Pozdrawiam.

3

Mam nadzieję że tu zagladasz. Bo czasami napiszę i czekam i nic.

4

Hej teraz być może jest kolejna grupa. Na mojej była grupa mieszana w wieku 30, 40 i po 50.
Atmosfera fajna, w miarę luźna ale prowadząca realizowała program i były ćwiczenia.
Fajny pomysł bo można poznać siebie bardziej, być bardziej świadomym a przy okazji można nawiązać znajomości.
Dużo dowiedziałam się o sobie, był czas na mówienie co u każdego i na refleksje po zadaniach, które prowadząca moderowała.
Naprawdę polecam. Ja się bardziej otworzyłam na ludzi i mam przyjaciółkę co też uważam za sukces smile.
Chyba nie ma za dużo takich grup, ja byłam na Nowolipkach w Warszawie.

pozdrawiam.

5

Cześć. To bardzo ciekawe o czym piszesz. Czy to jest jakieś autorskie wykonanie grup w Warszawie czy znajduje się w poszczególnych miastach? Np w Bielsku? Jeżeli nie to może jakieś wskazówki jak to zrealizować?

6

Wow, fajna sprawa w sumie smile Nigdy nie słyszałam o takich grupach, chyba, że to tylko w Warszawie.

7

Witam. Nie ma gdzieś bliżej takich spotkań, Warszawa daleko, Nowolipki też raczej km, szkoda że na Śląsku nie ma. Np.Katowice itp.Nam by się tutaj przydały takie spotkania singli. Poznanie nowych ludzie, koleżanek zarazem też samotnych, łatwiej się dogadać i zrozumieć.

8

Ktoś tu jeszcze zagląda już nie ma samotych

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Grupa dla Singli dobra na samotność

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024