Uzależniona od atencji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Uzależniona od atencji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Uzależniona od atencji

Hej, mam taki problem, że zamiast żyć i skupiać się na sobie, ja cały czas myślę, czemu ktoś do mnie dziś nie napisał, czemu nikt do mnie tego dnia nie pisze lub pisał 2/3/7 dni temu. W moim idelanym świecie znajomi powinni z każdą pierdolą do mnie pisać, pytać co u mnie itp. gdy jest cisza dostaję świra i mam doła, że już nikt mnie nie lubi, nikogo nie interesuje. Jak sobie z tym poradzić? Dodam, że mam 22 lata, a każdy z moich znajomych ma chłopaków, dziewczyny i rozumiem, że teraz oni są ich pierwszym kontaktem, a nie przyjaciółka. Ja też mam super chłopaka i zamaist skupić się na nim, myślę czemu inni się mną nie interesują tak jak bym chciala.

Help sad co robić by zmienić myślenie, bo nie chce byc tak uzależniona od innych

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uzależniona od atencji

brzmi to trochę jak uzależnienie od mediów społecznościowych.
To się ogólnie objawia świrowaniem, jak się jest odciętym od nowości u znajomych.
Idź do psychologa.

3

Może ktoś ma inne propozycje?

4

Znajdź tealnych przyjaciół umów się z kimś na piwko czy kawe jak wolisz.Wyluzuj

5

od atencji a nie agencji powinno być w tytule, bo temat wtedy wygląda dość kontrowersyjnie:)

6

doris1234 napisał/a:

Może ktoś ma inne propozycje?

Nie ma innych propozycji.

7

Ola_la napisał/a:

od atencji a nie agencji powinno być w tytule, bo temat wtedy wygląda dość kontrowersyjnie:)

Kto wie może od agencji też się uzależniła wink

8

Myślę ze jesli uzależniasz swoje zadowolenie, szczęście od kontaktów z innymi tzn. od "czynników zewnętrzynych" to kazda sytuacja gdy zabraknie ich spowoduje niepokój. Trzeba pookładać sobie pewnie rzeczy od nowa w głowie, wytłumaczyć sobie ze to czy ktos pisze czy nie jest nieistotne i nie wpłynie na twoj nastrój i sam,oocene ani trochę .Skup sie może bardziej na towarzyszeniu samej sobie, chodź sama w rożne miejsca, gospodaruj tym czasem lepiej. I zobaczysz ze atencja innych przestanie ci tak być potrzebna.

9

doris1234 napisał/a:

Temat: Uzależniona od agencji

Dobry clickbait smile
Niby literówka, niby miało być "atencji", ale my już swoje wiemy

(ton żartobliwy, dowcipkuję sobie. To dla tych, co ironii nie umieją rozpoznać nawet, gdy nią w nos pacnąć)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Uzależniona od atencji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024