Mój narzeczony kłamie jak z nut. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój narzeczony kłamie jak z nut.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Black Soul (2018-08-19 08:25:39)

Temat: Mój narzeczony kłamie jak z nut.

Cześć, dziewczyny (i również facetów, którzy są mile widziani tutaj) smile

Mam skromny problem, który chodzi za mną. Stresuję się. Staram uspokoić się, ale... coś za głową mi coś mówi.
Z moim narzeczonym jesteśmy razem 2 lata i mamy po 20 lat. Musiałam wiele razy przyłapywać, aby zrozumieć, że mój mężczyzna po prostu oszukuje mnie. Często mi mówi z własnej woli, jak bardzo kocha mnie i że nigdy nie ma sekretów przede mną - bolało mnie bardzo, jak mówił mi, że mam tajemnice przed nim - na jego prośbę dałam mu hasło do wszystkich moich portali społecznościowych i nawet nie używam Snapchata, gdzie miałam samych przyjaciół, bo uważał, że mam tam kochanka.

W sobotę odkryłam przypadkiem, że rozmawiał z koleżanką i mówił do niej czułe słówka. Bardzo mnie to bolało, bo ja zakończyłam wszystkie relacje koleżeńskie z kolegami i trochę przykro mi, bo koledzy byli bardzo sympatyczni i nie mieli złych zamiarów, ale on był zazdrosny i uszanowałam jego zdanie.
Powiedział mi, że ja zbyt mało mówię, postanowiłam bardziej otworzyć się przed nim, choć to była trudna misja dla mnie. Powiedział, że to bardzo lubi. Zaczęłam mówić dużo, to powiedział, że jest śpiący i chce odłożyć telefon, a rano zauważyłam przypadkiem, że całą noc siedział na telefonie. Wolałabym nie wiedzieć, co robił na nim, po tym, jak dowiedziałam się wiele przykrych rzeczy... Co do sobotniej sytuacji, wyjaśniliśmy sobie i przeprosił mnie. Wybaczyłam mu później.

Moja intuicja podpowiada mi coś przykrego. Potrzebuję opinii z Waszej perspektywy. Jeżeli macie pytania, które mogłyby ułatwić zrozumienie danej sytuacji, odpowiem na nie na pewno.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój narzeczony kłamie jak z nut.

Ehhh.
A wiesz, że jak się jest w związku to można, a nawet wypada mieć relacje koleżeńskie z innymi ludźmi. Z facetami też.
Nikt nie powinien wymagać od Ciebie zerwania kontaktu z innymi ludźmi. Ty od kogoś też nie powinnaś tego wymagać.
Tyle w temacie. Bo robi się toksycznie.

3

No właśnie, Lady Loka i ty masz rację. Tylko co ja mam zrobić, gdy ja rozmawiam z kolegą i on czuje się zagrożony i widzi, że ja go podrywam? Nigdy nie miałam złych zamiarów i przez cały czas widział, jak ja nigdy nie podrywałam. Robił mi często wykłady "Jak łatwo jest zdradzić partnera"... W dzieciństwie nie miał wielu przyjaciół, ja tak.

4

Olać.
On ma problemy z poczuciem własnej wartości i one nie będą się zmniejszać, raczej zwiększać.
Za kilka lat nie będziesz mogła iść do pracy, jeżeli będą tam jacyś faceci. Już nie mówiąc o tym, żeby np. Twój szef był facetem.
Nie wyjdziesz na zakupy, bo sprzedawca będzie facetem.
Każde słowo, które powiesz do faceta będzie traktowane jak potencjalna zdrada.

Masz dwa wyjścia. Albo tak będziesz żyć albo wysyłasz swojego faceta na terapię.

5

Słuchaj intuicji. Jak teraz odwala takie numery, to co będzie po ślubie?

6

Black Soul napisał/a:

Cześć, dziewczyny (i również facetów, którzy są mile widziani tutaj) smile

Mam skromny problem, który chodzi za mną. Stresuję się. Staram uspokoić się, ale... coś za głową mi coś mówi.
Z moim narzeczonym jesteśmy razem 2 lata i mamy po 20 lat. Musiałam wiele razy przyłapywać, aby zrozumieć, że mój mężczyzna po prostu oszukuje mnie. Często mi mówi z własnej woli, jak bardzo kocha mnie i że nigdy nie ma sekretów przede mną - bolało mnie bardzo, jak mówił mi, że mam tajemnice przed nim - na jego prośbę dałam mu hasło do wszystkich moich portali społecznościowych i nawet nie używam Snapchata, gdzie miałam samych przyjaciół, bo uważał, że mam tam kochanka.

W sobotę odkryłam przypadkiem, że rozmawiał z koleżanką i mówił do niej czułe słówka. Bardzo mnie to bolało, bo ja zakończyłam wszystkie relacje koleżeńskie z kolegami i trochę przykro mi, bo koledzy byli bardzo sympatyczni i nie mieli złych zamiarów, ale on był zazdrosny i uszanowałam jego zdanie.
Powiedział mi, że ja zbyt mało mówię, postanowiłam bardziej otworzyć się przed nim, choć to była trudna misja dla mnie. Powiedział, że to bardzo lubi. Zaczęłam mówić dużo, to powiedział, że jest śpiący i chce odłożyć telefon, a rano zauważyłam przypadkiem, że całą noc siedział na telefonie. Wolałabym nie wiedzieć, co robił na nim, po tym, jak dowiedziałam się wiele przykrych rzeczy... Co do sobotniej sytuacji, wyjaśniliśmy sobie i przeprosił mnie. Wybaczyłam mu później.

Moja intuicja podpowiada mi coś przykrego. Potrzebuję opinii z Waszej perspektywy. Jeżeli macie pytania, które mogłyby ułatwić zrozumienie danej sytuacji, odpowiem na nie na pewno.

Jeśli mężczyzna przestaje wierzyć kobiecie, to oznacza, że sam przeskrobał.Potem w wyniku swoich przeżyć, sądzi, że skoro sam jest zwykłym zdradzaczem.To.cały świat taki jest.A już w szczególności jego dziewczyna.To oczywiście jest śmieszne, ponieważ każdy posiada różne cechy upodobań zachowań i różne poczucie wartości, oraz przede wszystkim różną moralność.Która jest wynikiem szacunku do siebie samej.Faceci mają problemy z inteligencją emocjonalną.Czyli w głównej mierze takim postępowaniem szykanują siebie samych.Raczej nie dadzą sobie wytłumaczyć, że skoro sami zawiedli, to jest problem ich samych, .....a kobieta jest "czysta".Dlatego tak bardzo bywają zazdrośni.

7

Związek opiera się na zaufaniu, jeżeli on ci nie ufał pomimo ze nie było powodów czy dowodów ku temu żeby mógł ci nie ufać to to nie ma sensu.
Po drugie on zabrania ci wszystkiego bo doszukuje się kochanków jestem dwa lata starszy od was a już pare kobiet miałem takich które chciały mnie mieć tylko na wyłączność i twój robi to samo. Pisze świruje z innymi jak nie wiesz pewnie może były nawet gorsze sytuacje. A jak jest wpadka to przeprosi i cieszy się że jest wszystko dalej po staremu.
Ja to przerabiałem dwa razy powiem ci nie warto on prędzej czy później jak poczuje cos do innej to cie momentalnie zostawi na lodzie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój narzeczony kłamie jak z nut.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024