Bardzo się stresuję spotkaniem z chłopakiem poznanym w internecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bardzo się stresuję spotkaniem z chłopakiem poznanym w internecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Bardzo się stresuję spotkaniem z chłopakiem poznanym w internecie

Witam

Otóż ,poznałam jego w maju ,ubiegłego roku na gg .   Po 4 miesiącach zaczęliśmy "czuć do siebie miętę" . Spodobaliśmy się sobie ,(wysyłaliśmy sobie zdjęcia) . Po jakimś czasie zaczęliśmy się kłócić , pisałam "zostaw mnie " .Byłam zazdrosna i potrafiłam wywołać burzę ,po której wracaliśmy do siebie . Ale to się powtarzało ,myślę że z 3 razy. Bardzo żałowałam to co pisałam . Wciąż mi zależało na nim . I jest z takim psycholkiem jak ja .Ale nie myślałam o tym ,żeby go zostawić. Poza tym to jemu mogę się wygadać ze wszystkiego i nie wyobrażam sobie ,żebym nagle z nim zerwała kontakt. Więc przejdę do punktu kulminacyjnego .Od dawna planowaliśmy spotkanie . Odkąd wyjechałam na wakację, łapię mnie totalny lęk .Przychodzą mi głupie myśli ,że mi się nie spodoba . Co najgorsze powiedziałam mu to i to było najgorsze co mogłam mu powiedzieć. Do tego nie wiem co mam robić . Powiedziałam mu ,żebyśmy zaczęli od "przyjaciół" i że ja się muszę oswoić ,że będę jego pierwszy raz widzieć . A on zdenerwował się i  wyklął ten rok.Zależy mi wciąż na nim. Ale co przyjdzie jakaś miła myśl, odrazu mnie łapie serce. Ale wiem ,że będę szczęśliwa z nim. Dodam ,że jesteśmy w wieku licealnym.

Bardzo proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Bardzo się stresuję spotkaniem z chłopakiem poznanym w internecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024