Ciekawa książka? - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 7 ]
Temat: Ciekawa książka?
witam szukam jakieś ciekawej ksiażki może być jakiś kryminał dramat albo jakaś pschologiczna może być też jakiś dziennik czy pamiętnik...
Odp: Ciekawa książka?
Ostatnio czytałam "W bagnie" Arlandur Indridason i szczerze polecam, taki typowy skandynawski kryminał
Jak czas pozwoli, to zabieram się za kolejne części 
- Zawód: Ocieplam klimat :D
Ktoś kiedyś na forum zaproponował mi tytuł książki psychologicznej.Z wielką ochotą teraz przeczytałabym...lecz tytuł uciekł mi
.
Sheisbad, popytam kolegę o kryminały, on trochę tego czyta.Jak zdobędę tytuły odezwę się.
- ines 32
- Słodka Czarodziejka
- Nieaktywny
Polecam Harlana Cobena przeczytałam prawie wszystkie jego książki i na żadnej się nie zawiodłam.Są to dwie serie 1) spojona jest głównym bohaterem,ale można czytać także osobno i 2) to pzostałe powieści.*Jedyna szansa* *Nie mów nikomu* są świetne.
Polecam-bo przeczytałam "Kiedy będziemy deszczem","Skłam ze mną",Nie ma jej"Ogród spieczonej ziemi",
- Zawód: Ocieplam klimat :D
S.J Watson - “Zanim Zasnę”
Opowieści miłosne Edgar allan poe
Posty [ 7 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024