Księgowa do biuro prawno-rachunkowego(podmioty z kapitałem zagran. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Księgowa do biuro prawno-rachunkowego(podmioty z kapitałem zagran.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Księgowa do biuro prawno-rachunkowego(podmioty z kapitałem zagran.

Dziewczyny, dzień dobry.

Z uwagi na prężnie rozwijającą się firmę prawno - księgową potrzebuję 1-2 dodatkowe księgowe/ych. Pewnie za kilka miesięcy znów będzie potrzeba zwiększenia osób zatrudnionych. Z uwagi na specyfikę działalności w obsłudze mamy firmy z kapitałem zagranicznym. A branże to: budowlane podmioty, deweloperzy, architekci, IT, inne.

Niestety trudne dość jak się okazało - znaleźć osoby w tym zawodzie które umieją obsługiwać np najróżniejsze transakcje walutowe, różnice kursowe, czy też miały dotyczenie z umowami rezerwacyjnymi u deweloperów.

Proszę o rady cd źródeł/platform internetowych gdzie można wyszukać ciekawe CV księgowych? Jestem też zainteresowana nawiązaniem współpracy z maleńkim biurem rachunkowych z tym że warunek konieczny z mojej strony - wykonywanie zadań w moim biurze przy ul. Sienna 83, Warszawa.

Klientów nie brakuje i akurat z ich pozyskaniem świetnie idzie. Kłopotem się okazały możliwości przerobowe sad

Będę wdzięczna za rady lub też za odzew od chętnych do współpracy "wykonawców" smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Księgowa do biuro prawno-rachunkowego(podmioty z kapitałem zagran.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024