Hej czy stosowałyście krem naturalny z Aloe vera do twarzy? Taki 99% ? Jak działa na cere? I gdzie można kupić? Jakie są ceny? Nie chce żadnych kremów typu nivea czy garnier z aloe vera bo to sama chemia a mam skore wrażliwa i mieszana
Hej czy stosowałyście krem naturalny z Aloe vera do twarzy? Taki 99% ? Jak działa na cere? I gdzie można kupić? Jakie są ceny? Nie chce żadnych kremów typu nivea czy garnier z aloe vera bo to sama chemia a mam skore wrażliwa i mieszana
Skoro tak bardzo zależy Ci na naturalności i stężeniu, to czemu nie kupisz po prostu rośliny? Będziesz miała 100% A co do reszty pytań to skorzystaj z wyszukiwarki, a na pewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie.
3 2018-07-14 20:46:28 Ostatnio edytowany przez Sheisbad (2018-07-14 20:48:15)
Sheisbad napisał/a:Hej czy stosowałyście krem naturalny z Aloe vera do twarzy? Taki 99% ? Jak działa na cere? I gdzie można kupić? Jakie są ceny? Nie chce żadnych kremów typu nivea czy garnier z aloe vera bo to sama chemia a mam skore wrażliwa i mieszana
Skoro tak bardzo zależy Ci na naturalności i stężeniu, to czemu nie kupisz po prostu rośliny? Będziesz miała 100%
A co do reszty pytań to skorzystaj z wyszukiwarki, a na pewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie.
Z chęcia bym kupiła rośline ale nie mam czasu na robienie tego żelu bo pracuje cały czas wiesz to jest forum dla kobiet więc pomyślałam że któraś coś doradzi ale jak to bywa na tym forum nikt Cie doradzi i w sumie nie wiem po co odpowiadałaś Na mojego posta skoro i tak nic nie doradziłaś a potrafie korzystać z wyszukiwarki!!!pozdrawiam gorąco
mozna w aptece zapytac napewno maja duzy wybor naturalnych kosmetykow z aloesem bo w drogeriach raczej chemia
Dzięki za odpowiedź tak zrobie
Teraz zamówiłam na internecie żel i ktem aloes są świetne
a to można je zamówić? kupiłam kiedyś w hiszpanii i nie wiedziałam, ze mozna je gdzies znalezc w polsce.
ja stosowałam z tego żel aloesowy i mi bardzo pomógł na skórki na nosie, oraz szampon i był fajny, więc ogólnie serię mogę polecić - kosmetyki dobre.nie wiem jak krem, ale jakość ogólnie tej marki na plus
Ja zamówiłam żel ale vera 95% to taka galaretka jakby ale daje tade krem kupiłam w stacjonarnym sklepie dr organic aloe vera cream daje to rade ale trzeba smarować regularnie złagodziło to troche moj trądzik ale teraz chce spróbować oleju z ostropestu.
Ja używam samych naturalnych kosemtykow.
Tego żelu z aloesem tez. Mam go od roku, używam bo chce skończyć ale szczerze to jak dla mnie to on nic nie robi, nie działa. Nie wiem może to ja.