Jak rozpalić na nowo miłość... po 3 letnim związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak rozpalić na nowo miłość... po 3 letnim związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez karka22 (2018-06-03 18:41:48)

Temat: Jak rozpalić na nowo miłość... po 3 letnim związku

Witam,
Byłem z dzieczyną ponad 3 lata. Związek jak kazdy inny, było lepiej i gorzej.
Ostatnie kilka miesiecy zwiazku było coraz gorsze, ona mówiła że jesli nic nie zmienie to odejdzie. No i odeszła, całe 2 miesiace po rozstaniu latałem za nią. Ona w tym czasie poznała kogoś, pocałowała ( po alkoholu) ale ta znajomość się zakończyła. Teraz się spotyka z innym - jej przyjaciólka twierdzi że tak samo jak ja .. spotyka sie z kolegą dla zabicia czasu. Ja, natomiast zeby nie mysleć o tej sytuacji także spotykam się ze znajomymi dziewczynami.
Ostatnie kilka dni, próbowałem coś wskórać, pomimo oporów ze strony mojej ex - odnośnie spotkać. Dążę do tego by się spotykać.
Dwa dni temu, po imprezie wysłała kilka zdjęc na aplikacji snapczat, napisałem czy ją odebrać z imprezy.. Odparła zę ma juz transport. Ja jednak nie odpusciłem i gdy wysłała zdjęcie ze swojego domu. Pojechałem do niej, co ją bardzo zdziwiło... Na początku luźna rozmowa, śmieszki itp. Koniec końców, uprawailiśmy razem sex ... tak, wiem (pojeb**a sytuacja), po czym ona przytuliała się i zasneła. Rano wstałem i pojechałem do domu, spytałem czy nastepnego dnia się widzimy odparła że nie.
Dziś także pytałem o spotkanie, oczywiście jest nastawiona na "NIE", uważa że dosyć nameczyła się w związku ze mną, czasami jej brakuje mnie lecz nauczył się sama żyć i nie jestem jej już potrzebny.
Stosowałem już przez te 3 miesiące jak nie jesteśmy razem, taktyki typu nie odzywanie sie przez 2 tygodnie itp, nic to nie pomogło.
Kobiety są emocjonalne, tak więc może ktoś pomoże jak wpłynąć wlaśnie na emocje by z powrotem ją rozkochać w sobie ?
Proszę nie pisać komentarzy typu: Odpuść sobie, daj jej świety spokój, ona Cie nie kocha, zyj swoim życiem. Decyzje podejmę ja sam.
Może jest tu kobieta która przeszła podobne rozstanie, a jej facet wpłynął na nią w jakiś  sposób że znów stał się dla niej atrakcyjny smile
Teoretycznie, zabitego zainteresowania nie da się odbudować, lecz czy jest tak na prawdę ?
Dzieki za pomoc

Wiem, że powinienem odpuścić i dać sobie spokój. Tylko z dnia na dzien coraz bardziej mi jej brakuje. Nawet dy spotykam się z innymi dziewczynami to o niej myślę. Powiadają, że jeśli ma wrócić to wróci ...
Problem w tym że przez ostatnie kilka  miesiecy (praktycznie przez ostatni rok) mało się starałem, i nie uważam tak tylko dlatego że ona mi to powiedziała, lecz dlatego że na prawde nie zbyt wiele wprowadzałem nowego do naszego zwiazku.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozpalić na nowo miłość... po 3 letnim związku

Wiem że nie czas teraz na bycie romantykiem itp, lecz postanowiłem iż od poniedziałku do piątku do jej pracy bedzie przyjezdzała poczta kwiatowa z 1 różą codziennie, bez zadnych liścików etc, w piątek do ostatniej róży dołącze jakiś liścik z propozycją spotkania. Myślę że to jakoś wpłynie na jej emocje, cały tydzien bedzie myslała od kogo to są kwiaty. smile

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-06-03 19:02:48)

karka22 napisał/a:

Wiem że nie czas teraz na bycie romantykiem itp, lecz postanowiłem iż od poniedziałku do piątku do jej pracy bedzie przyjezdzała poczta kwiatowa z 1 różą codziennie, bez zadnych liścików etc, w piątek do ostatniej róży dołącze jakiś liścik z propozycją spotkania. Myślę że to jakoś wpłynie na jej emocje, cały tydzien bedzie myslała od kogo to są kwiaty. smile

Zły pomysł z tą rożą bez liściku. Bo ta cała akcja może pójść na konto kogoś innego, np jakiegoś kolegi który się do niej uśmiechnął.

jak już chcesz, to możesz wymyślić coś takiego jak John Preston dla Carrie w "Seksie w wielkim mieście" po tym jak nie przyjechał na ślub:

codziennie wysyłał maila z innym wierszem milosnym znanego poety- chyba przez pół roku.. smile możesz do róży dołączać.

4

Czyli dorzucić jakieś cytaty miłosne, tylko jakie? żeby jej nie dobijać. Bo ona po prostu nie chce inwestować ani angażować się w związek na nowo.
Chce wpłynąć na jej emocję, dać jej do myślenia, rozpalić na nowo miłosć - tak wiem, zaraz ktoś znajdzie się który powie ( to tak jak odgrzewanie kotleta w mikrofali)

5

karka22 napisał/a:

Proszę nie pisać komentarzy typu: Odpuść sobie, daj jej świety spokój, ona Cie nie kocha, zyj swoim życiem. Decyzje podejmę ja sam.

A ja Ci napiszę właśnie:
1. Odpuść sobie.
2. Daj jej święty spokój.
3. Ona Cię nie kocha.
4. Żyj swoim życiem.

6

Myślałem także zabrać ją do parku rozrywki enegrylandia. Dawka adrenaliny na pewno by coś wskórała, trochę strachu, niepewności sprawiły by że potrzebowała by mnie wtedy ... ale jak na razie ona nie chce sie spotykać i w tym problem sad

7

karka22 napisał/a:

Czyli dorzucić jakieś cytaty miłosne, tylko jakie? żeby jej nie dobijać. Bo ona po prostu nie chce inwestować ani angażować się w związek na nowo.
Chce wpłynąć na jej emocję, dać jej do myślenia, rozpalić na nowo miłosć - tak wiem, zaraz ktoś znajdzie się który powie ( to tak jak odgrzewanie kotleta w mikrofali)

Nic Ci nie gwarantuję. i nie cytaty czy rymy częstochowskie, ale sięgnijj do literatury wysokich lotow, i dołaczaj to co Ci się podoba i trafia do serca..
Bohater filmu miał taką książkę- listy miłosne znanych ludzi : ) smile niech to będzie autentyczne i dla Ciebie też coś znaczy

8

Annax napisał/a:
karka22 napisał/a:

A ja Ci napiszę właśnie:
1. Odpuść sobie.
2. Daj jej święty spokój.
3. Ona Cię nie kocha.
4. Żyj swoim życiem.

Pisałem już, że ja to wiem. Założyłem temat żeby się dowiedzieć czy jest jakaś metoda zeby ona zaczeła znów inwestować w zwiazek smile

9

karka22 napisał/a:

Myślałem także zabrać ją do parku rozrywki enegrylandia. Dawka adrenaliny na pewno by coś wskórała, trochę strachu, niepewności sprawiły by że potrzebowała by mnie wtedy ... ale jak na razie ona nie chce sie spotykać i w tym problem sad

Karka inspirujesz mnie  filmowo . smile
W Rewersie Dorociński organizuje fikcyjny napad na Agatę Buzek... big_smile też jest adrenalina..

10

Ela210 napisał/a:
karka22 napisał/a:

Karka inspirujesz mnie  filmowo . smile
W Rewersie Dorociński organizuje fikcyjny napad na Agatę Buzek... big_smile też jest adrenalina..

Napisałem email do Ciebie, odezwij się jak mozesz smile

11 Ostatnio edytowany przez Annax (2018-06-03 19:19:12)

Ela210, co Ty piszesz? Ty tak serio? No nie wierzę big_smile
Autorze, pamiętaj, że może zdarzyć się taka sytuacja, iż tak rozpalisz emocje tej dziewczyny do czerwoności, że zamiast się w Tobie na nowo zakochać, to Cię za stalkera poda wink

12

Siedząc na dupie i nic nie robiąc raczej nie sprawie że odmieni zdanie ..

Daj jej spokój. Jesteś napastliwy jak jakiś psychol. Wysyłanie kwiatków jest szczerze mówiąc, debilnym pomysłem, wziętym z jakichś brazylijskich telenowel.
Ona Cię nie chce, a Ty się jej narzucasz. Nie chce być z Tobą i kropka.

14

Autorze, założyłeś już 2 wątki poświęcone tym problemom, dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w którymś z nich ?
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym temacie.
Dlatego też ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem serwisu.
Proszę, stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami wątków/ IsaBella77

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak rozpalić na nowo miłość... po 3 letnim związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024