Nie patrzy na mnie w "ten" sposób - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie patrzy na mnie w "ten" sposób

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie patrzy na mnie w "ten" sposób

Witam,

Z góry przepraszam, bo podejrzewam, że kobieca natura zrodziła pewnie milion podobnych tematów.. Ale zwyczajnie nie mam się komu wygadać, więc zwracam się do Was.

Jestem z moim obecnym chłopakiem od dwóch lat, oboje jesteśmy w tym samym wieku (23). I o ile na początku były amory, śmiechy chichy, to mam wrażenie, że z jego strony to wszystko jakoś ucieka.. Zawsze staram się być jak "wzorowa żona", dogadzac w każdy możliwy sposób, śniadania do łóżka, obiad po pracy, mówić i pokazywać ile dla mnie znaczy, jak mi się podoba i tak dalej.. Z resztą, zgodnie z prawdą.

No i staram się dla delikwenta wyglądac jak tap madl, czy to za dnia czy w alkowie... Ale to się spotka z reakcją.. Zerową. Zero wrażenia, efektu wow, tego spojrzenia jak Edward na bellę, rolnik na żonę, pies na szynkę, co kto woli. Nic. Null. Error 404 uwielbienie not found. Faceci na ulicy się oglądają, samochody nagle zwalniają, a mój mężczyzna rzuci co najwyżej schematyczne "pięknie wyglądasz" jak już poślę mu to spojrzenie pod tytułem "no powiesz coś w końcu czy nie"...

Chciałabym widzieć w jego spojrzeniu, że jestem tą jedyną, że mnie pragnie tak bardzo jak ja jego.. A czuję się jakbym musiala się o wszystko dopraszać, a słowa były tylko słowami, bez żadnego pokrycia w rzeczywistości.

Rozmów na ten temat było już pewnie z 50, każda kończyła się dokładnie tak samo, wszystko miało się zmienic, poprawić bla bla bla... Staję dla niego na rzęsach, czy w zamian oczekuję tak wiele? Chcę się czuć doceniona i piękna w jego oczach, thats it.
Męczy mnie to okrutnie...
Nie wiem już jak walczyć kobitki.. Jakieś rady, pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie patrzy na mnie w "ten" sposób

Daj facetowi spokój:)
Ma Cię taką na codzień, to jak ma to zauważać.

Przestań skakać dookoła niego. Wrzuć na luz. Pomyśl jak się czujesz w tym związku tak całokształtowo. Dobrze? To nie szukaj dziury w całym. Źle? To o tympogadajcie.

3

miłości są różne, nie każda miłość jest jak u Johnego Casha i June Carter. ale to wcale nie znaczy, że jego miłość do ciebie jest gorsza.

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-05-17 10:28:26)

Możliwości według mnie są dwie.

1. Twój facet jest typem mężczyzny, który nie sadzi komplementów na prawo i lewo. Prawdopodobnie docenia Twoje starania, ale uważa to za coś naturalnego, że kobieta chce ładnie wyglądać, w związku z czym nie czuje potrzeby komplementowania Ciebie.

2. Nie patrzy na Ciebie jak na kobietę życia, bo... nie jesteś dla niego kobietą jego życia. Jest z Tobą, bo jest, ale bez rewelacji.

Osobiście skłaniam się bardziej ku punktowi nr. 1. Jeśli nie dzieje się nic złego poza tym, że on nie wykazuje entuzjazmu w związku z Twoim wyglądem, to ja bym się nie martwiła.

Ogólnie wyznaję w życiu zasadę, że jeśli czegoś nie wiem, to pytam. Po prostu porozmawiajcie o tym. Powiedz mu, czego oczekujesz i dlaczego.

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-05-17 10:36:15)

Z posta nie wynika, czego Ci brakuje? pożądania czy uwielbienia na co dzień? ? pokazywania na zewnątrz, że jesteś jedyna?
natomiast narzucasz się i marudzisz. to przestań natychmiast.

6 Ostatnio edytowany przez sosenek (2018-05-17 10:46:07)

autorka oczekuje adoracji. wychodzi z (błędnego) założenia, że skoro ona się stara, tyle dla niego robi i jest idealna, to ma prawo oczekiwać, że jej zasługi zostaną docenione i starania nagrodzone.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie patrzy na mnie w "ten" sposób

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024