Jak pogodzić się z samotnośćią? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jak pogodzić się z samotnośćią?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Jak pogodzić się z samotnośćią?

Jak w końcu przyjąć do wiadomości fakt, że całe życie byłem i będę sam? I nic tego nie zmieni.
Ktoś jest/był w podobnej sytuacji? Co trzeba robić by przestać się interesować sferą związków, cielesności itp.
Może są jakieś aktywności albo leki?

Niestety to wraca do mnie jak bumerang.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pogodzić się z samotnośćią?

U mnie potrzeba miłości/bycia w związku minęła sama z siebie więc widocznie po prostu musisz jeszcze trochę poczekać zanim pogodzisz się z wizją samotności.

3

Na razie to wcale nie chcesz tego przyjąć do wiadomości bo chociażby poprzez takie wpisy roztrząsasz to.

4

Tom ma rację

Ja od siebie mogę doradzić jedno - hobby i aktywności. Zajmij się sportem, sztuką, czymkolwiek co będzie zajmować Twoje myśli.

5

Realizuj się zawodowo, znajdź sobie jakieś hobby, spędzaj czas aktywnie, a wtedy myślenie o tym będzie od Ciebie odchodzić. Jednak dlaczego zakładasz, że zawsze będziesz sam? Możesz spotkać jeszcze swoją drugą połówkę. Na to nigdy nie jest za późno.

6

Shaiten napisał/a:

Realizuj się zawodowo, znajdź sobie jakieś hobby, spędzaj czas aktywnie, a wtedy myślenie o tym będzie od Ciebie odchodzić. Jednak dlaczego zakładasz, że zawsze będziesz sam? Możesz spotkać jeszcze swoją drugą połówkę. Na to nigdy nie jest za późno.

bo zapewne jest realistą.
Tego typu teksty "Możesz spotkać …" są niestety dobre dla nastolatków, ale i tak nie sprawdzają się w praktyce

7

Lucyfer666 napisał/a:
Shaiten napisał/a:

bo zapewne jest realistą.
Tego typu teksty "Możesz spotkać …" są niestety dobre dla nastolatków, ale i tak nie sprawdzają się w praktyce

Dokładnie. Niestety ani charakter ani wygląd nie pozwolą mi na bycie/znalezienie sobie kogoś.
Dzięki za rady. Muszę znaleźć sobie jakieś hobby. To w połączeniu z nadgodzinami w pracy powinno załatwić sprawę.

Pies. Załatwia miłość i aktywność w jednym.

9

Z czasem poziom hormonów opadnie i będzie lżej.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jak pogodzić się z samotnośćią?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024